Gå til innhold

Annekat

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Octavia

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Annekat sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, dette har skjedd på vintertid/minusgrader. Bilen var ikke på Skoda verksted, men hos et Mekonomen-verksted som drives av en vi kjenner og skal være bra. Vi sa vi trodde det var caliper når vi leverte på verksted, de avkreftet det. Er det noe som kan "komme og gå"? Et alternativ da kan jo være håndbrekket, det tror jeg ikke ble sjekket.
  2. Hei, kanskje greit å spesifisere ja - det var bremseskiva. Og jeg hadde bare kjørt 3-4 minutter. Såpass varm at man ikke kunne ta på den. Kan også legge til at vi prøvde og kjøre en kort tur samme kveld uten at den ble varm/luktet - så tydeligvis er det noe som kommer og går..
  3. Opplevde at det luktet svidd(gummi)/surt fra høyre bakhjul og det var veldig varmt. Trodde først det kunne være caliper siden vi har hatt det problemet før. Bilen var på verksted, de fant ingenting galt men hadde av hjulet og smurte opp bremsene. Merket ingenting dagene etter verkstedoppholdet, men i dag (etter en uke) var lukten og varmen tilbake - verre enn verst Noen forslag til hva det kan være? Skoda Octavia 4x4 2010
×
×
  • Opprett ny...