Gå til innhold

Sigurd

Medlem
 • Innlegg

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sigurd

 1. Sigurd

  Ulyd drivverk

  Ja svingjulet laget vibrasjoner på tomgang, som sakte ble verre. Det har ikke hjulpet på ulyden. Den er der enda. Var der på 171000 og er der fremdeles på 223000 km Svinghjulet er gummiopphengt og det blir utslitt over tid.
 2. Sigurd

  Ulyd drivverk

  Etter mye feilsøking. Men min lyd er kun mellom 35 og 45 KM. etter å ha skiftet svinghjul. ble det avdekket slark i utgående aksling girkasse. Verksted mener at dette generer lyden ??
 3. Tusen takk for hjelp. Flere som har hatt samme feil kode.tydeligvis
 4. Takk, bilen har vært på alle servicer på merke verksted, men denne feilen påstår verkstedet at ikke blir/ er logget. Og feilmeldingen kommer opp oftere nå. Igjen takk. Da blir det nytt verksteds besøk
 5. God dag. Vår datter har en skoda superb. Noen ganger får hun opp meldingen « stopp bilen, forlat bilen i park. « gul skrift. Med rød varsel trekant under. Hva indikerer denne feilen, eller hva innebærer denne teksten ? Kan noen hjelpe ?
 6. Hei, har montert tilsvarende på min Yeti, men har du kjøpt koblingsett til å koble lyset inn på fjernlyset ?. Jeg har Bixenon og finner ingen løsning på koblingen ?
 7. Sigurd

  Ulyd drivverk

  Har en 2012 Yeti 2,0 140 HK 4WD. Den har en ulyd fra drivverket som kommer mellom 35 og 45 km. uansett om bilen er var eller kald. Det er en slag dooning, har ikke bedre forklaring. Virker som den følger turtallet i lav hastighet. Forsvinner helt etter ca 45 km/t. Er det noen som har en idee om hva dette kan være. Det er ikke noen feilkoder på bilen, fra drivverk eller motor.
×
×
 • Opprett ny...