Gå til innhold

Mortn

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Superb 3T4 2.0 170 hk 4x4 2009

Mortn sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da var den gamle travern på veien igjen. Dårlig kontakt mellom Styreenhet( ved gasspedal) og Abs Module/Pumpe. Når de har lagd så avanserte elektriske systemer, hvorfor lager dem ikke like avanserte kodelesere:-((. Måtte måle på ehh gamle måten for å finne ut av dette uten en kodeleser som kommer opp med alskens feilkoder!!!!
  2. Mortn

    Abs sryreenhet

    Hvordan koder man denne og hvor finner man riktige koder? har en superb med samme problem omtrent
  3. Sjekk kabler der de kommer ut ved side/takpanel til luke. Tendens til å gå av der når man åpner å lukker luka især ved kaldt vær..
  4. Hei Må bytte Gateway module 1k09075309Q på min Skoda superb. har kjøpt en brukt men den må kodes. problemet er at jeg finner ikke kodene noen plass. Alt denne modulen styrer er borte, blant annet Abs, speedometer, Esp, AFS, 4x4 med flere så må da være feil med den Spørsmålet blir da? Vil en lokal liten verksted klare å fikse dette eller Må jeg til nærmeste Skoda verksted? eller skal jeg kontakte de som driver på med tuning? Bilen har gått mye så har ikke lyst å bruke 10 tusener på dette! Glemte å skrive at de kodene som er på enhet på bilde er den gamle.
×
×
  • Opprett ny...