Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Brf

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Er det noen som vet hva feilen kan være når disse to lampene lyser. Var på Skoda idag og di pratet gresk og sa det kostet 9000 å fikse. Di snakket noe om et spjell som låser seg, men kan dette være luftmengde måleren di snakker om? Pga jeg har jo sett at den er ikke veldig dyr og det er noe jeg kan klare å skifte selv. Noen som kan hjelpe meg med noen svar?
 2. Brf

  USB

  Er det noen der ute som vet om USB kabel kan monteres på en 2009 Columbus. Har en Skoda Superb med bare AUX og kunne tenke meg å sette inn Dension sin DAB modul USB. Er det noen som kanskje har gjort dette?
 3. Er det noen der ute som vet hva det koster å oppdatere kart på en 2009 superb med columbus navigasjon? Og om det er en DVD eller SD Kort?
 4. Har fått en del kloke svar fra en teknikker på skoda nå endelig. Har satt det samme at jeg måtte skaffe en eldre telefon for å så koble meg inn slik at jeg kunne slette du andre. Men han mente også det at den Bluetoothen i bilen mulig ikke støttet nyere telefoner, at jeg måtte oppgradere hele Bluetooth boksen i bilen. Hvordan fungerte det for deg? Kan du bruke nyere telefoner etter du fikk slettet di andre?
 5. Helt ærlig, blir det dyrt så ringer jeg nok butikken som solgte meg bilen. Når jeg kjøper en bil så forventer jeg at alt fungerer uten at jeg må ut med masse penger. Takk for hjelpen atter en gang ?
 6. Hadde en stygg følelse av at jeg måtte det. Har vel ikke peiling på ca hva oppdatering kan koste? Tenkte meg en tur opp til Kongsberg til uka pga der har disse teknikere som kan dette.
 7. Nei det fungerte ikke. Prøvde både Columbus og kjørecomputeren. Så nå skjønner jeg ingenting. Har du noen flere ideer? Når jeg går inn på telefon så er alt bare blankt. Eneste som står der er SOS. Og når jeg går inn på kjørecomputeren så søker den etter 3 forskjellige telefoner. Prøver å koble til min, den finner den og taster inn en lang kode, men så får jeg beskjed at tilkobling ikke er mulig.
 8. Takk for hjelpen. Da skal jeg prøve det. Ha en god dag videre.
 9. Takk for svaret. Jeg har lest litt og jeg forsto det slik at det er 2 forskjellige systemer på skoda. Pga det du forteller meg nå får ikke jeg fram slik bildet viser. Det er bare helt tomt. Men kan det hjelpe å sette tilbake alt til fabrikk innstilling, vil det slette disse telefonen som er inne i systemet?
 10. Hei. Har akkurat kjøpt en Skoda Superb 2009 mod. Lurte på om noen kunne svare meg på hvordan man fjerner allerede tilkoblet telefoner. Det er registrert 3 telefoner i bilen og hvis jeg prøver så får jeg bare feil. Står i bruksanvisning at den tillater bare 3 enheter. Har snakket med Skoda men di klarer ikke svare meg.

Community Reputation

1 Neutral

About Brf

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda superb

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...