Gå til innhold

Christina

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    skoda octavia combi lll

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Christina sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nettopp. Beklager, er så søkk lei bilen jeg knapt har eid ett år. Kjøpte nyere bil fordi jeg håpet at det skulle ta litt tid før slike ting oppsto. Ja, men jeg har ikke råd til merkeverksted med mindre det er strengt talt nødvendig. Har bestilt ny regulator, det meste tyder på at det er den: om ikke er jeg åpen som en bok for tips og tanker.
  2. Bilen er fult kjørbar, ingen problem. Men må ha varme og luft
  3. Den sluttet ikke å virke når jeg monterte ny, den var allerede gåen. Tusen hjertelig takk for tips, skal prøve bestille en slik. Helt fortvilt. kommer meg ikke på verksted da bilen iser igjen og man ser ikke noe. Bor minimum 25 minutter unna nærmeste verksted...
  4. Christina

    Kupevifte HJELP!

    Har en skoda oktavia combi lll. Viften starte å tulle, fungerte en kort uke av og på, og med ulik motstand. Plutselig stoppet den nesten helt, men bare nesten. kommer bittelitt varme. Kjøpte ny kupevifte, min far bytter den. MEN NEI! Hjalp ikke. Vi har prøvd så enkelt som å koble av og på batteri, skjer ingenting. Viften fungerer ikke, den går ikke rundt. Er det noen som kan væresåsnill å hjelpe? jeg har kjørt rundt med barna i 15 minus i en måned nå, der vi må ha dress på. Bor i Nord-Norge så avstandene er store og jeg er helt fortvilt. Er for øvrig en 2018 modell og jeg har hatt den litt over året. Men kjørt en god del.
×
×
  • Opprett ny...