Gå til innhold

GregS

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av GregS

  1. Med EGR-ventiler er det et problem at noen ganger kan man kjøpe en ny ventil som også genererer feilkoder. Derfor, i tillegg til å lese av feilkodene, må man gjøre både dynamiske og stasjonære logger for å se hvordan EGR-en fungerer – om den åpner og lukker seg som den skal, osv.
  2. Så, i årsmodellen du oppga, altså i pre-facelift-versjonen, var det bare DQ250-girkassen som ble brukt – både for 4x4 og for forhjulstrekk. Med motorene 1,6TDI og 1.8TSI med forhjulstrekk kan du ha DQ200-girkassen – dette er den svakeste girkassen, og jeg anbefaler absolutt ikke den til biler som skal trekke tilhenger. DQ250 fungerer veldig bra, men jeg anbefaler optimalisering av programvaren i TCU-en. For det første for å endre girskifttidene, og for det andre for å øke trykket på clutchene, noe som er veldig viktig, spesielt i en bil som skal trekke tilhenger, siden høyere trykk på clutchene minimerer slipp, og dermed varer clutchene lenger og girkassen generelt tåler mer.
  3. Det er nødvendig å sjekke feilkodene for å finne ut hva som skjer. Prøv å finne noen på et forum med VCDS for å sjekke feilkodene, og eventuelt utføre noen tilpasninger, etc.
  4. Kjør på en lang, rett vei om kvelden – helst på motorveien – og kjør flere ganger opp til den maksimalt tillatte hastigheten, slik at du ordentlig varmer opp turboen og brenner ut karbonavleiringene som har samlet seg. Armen bør begynne å fungere som den skal.
  5. Kodene er knyttet til problemer med turbotrykket. Lag loggene for å se hva som skjer.
  6. Du må sjekke feilkodene (DTC) for å finne ut hva som skjer. Når du ser den gule fjær-ikonet på dashbordet, betyr det at det er et elektrisk problem. Men for å vite nøyaktig hva det er, må du sjekke kodene.
×
×
  • Opprett ny...