Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

torkilp

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Har en superb 2011 mod stasjonsvogn, hvor viskeren på bakruta kun fungerer sporadisk. I perioder (som hele sommerhalvåret) kan den fungere uten problemer, mens andre ganger kan den gå 2-3 ganger før den slutter å fungere, og etter ei lita stund begynner den å gå igjen uten at bakluka har vært åpnet. Tips?
 2. torkilp

  Motorlampe lyser

  Nei den har ikke gått i nødmodus enda i allefall.. Det er en 2011mod.
 3. torkilp

  Motorlampe lyser

  Ja det er diesel ja. 2,0 TDI 170hk. Hmm.. okei, sto i instruksjonsboka at det hadde noe å gjøre med avgass systemet eller noe sånt (sto på svensk)
 4. torkilp

  Motorlampe lyser

  Hei. Jeg vasket bila i dag og sto og tørket den av mens motoren gikk. Da jeg satt meg inn i bila luktet det en type brent eksos eller lignende. Litt senere på dagen begynte motorlampa å lyse. Noen forslag på hva det kan være? skjønner det ikke trenger å ha noe med vasken og gjøre..
 5. torkilp

  "dieselskandalen"

  Hvis jeg kjører den på ei rulle før og etter oppdatteringa, og det viser seg at ytelsen er blitt dårligere, kan man da kreve erstatning, med tanke på at det en gang er betalt hk-avgift?
 6. torkilp

  "dieselskandalen"

  Det er en 2011 mod, 2.0 TDI 170hk
 7. torkilp

  "dieselskandalen"

  Hei. fikk melding fra min lokale skodaforhandler her om dagen, de kunne fortelle meg at bilen min var en av de bilene hvor det ble jukset med utslippene. Jeg spurte om denne "oppdateringen" vil gå på bekostning av ytelsen på motoren , men han var skråsikker på at det ikke var noe problem. Logikken min sier noe annet, er det noen som kan bekrefte/avkrefte min bekymring, og evt forklare hvorfor? På forhånd takk.
 8. torkilp

  Dieselvarmer

  Har rett spenning og det er nok diesel på tanken.. det spørs om jeg blir nødt til å ta turen på verksted ja.. absolutt fint å ha dieselvarmer, både for bila og frøkna!?
 9. torkilp

  Dieselvarmer

  Hmm.. mulig jeg er litt fjern nå, men hvordan vet jeg om den står i kjølemodus? Og hvordan fikser man det? Takk for svar!
 10. torkilp

  Dieselvarmer

  Hei! Var på service med bila for noen dager siden, der alt av filter og olje ble byttet. Etter turen på verksted har dieselvarmeren sluttet å fungere, uansett om jeg bruker fjernkontrollen eller knappen i bilen. vet ikke om det har noe med servicen å gjøre, eller om det bare er tilfeldig.. men er det noen som har noe svar på hva der kan være? Har alltid latt dieselvarmeren gjøre seg ferdig når den er satt på, så tror ikke den har sotet igjen pga det.
 11. torkilp

  lydanlegg

  her om dagen da jeg skulle spille musikk i bila, men så godt som all bass var borte, jeg tok en titt på innstillingene på spilleren, men alt var greit. noen som vet om og evt hvor det står en egen sub? og har noen andre vært borti samme problem tidligere? det gjelder forøvrig en superb 3T 2011 Mod stasjonsvogn

Community Reputation

0 Neutral

About torkilp

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda superb T3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...