Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


torkilp

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. "dieselskandalen"

  Hvis jeg kjører den på ei rulle før og etter oppdatteringa, og det viser seg at ytelsen er blitt dårligere, kan man da kreve erstatning, med tanke på at det en gang er betalt hk-avgift?
 2. "dieselskandalen"

  Det er en 2011 mod, 2.0 TDI 170hk
 3. "dieselskandalen"

  Hei. fikk melding fra min lokale skodaforhandler her om dagen, de kunne fortelle meg at bilen min var en av de bilene hvor det ble jukset med utslippene. Jeg spurte om denne "oppdateringen" vil gå på bekostning av ytelsen på motoren , men han var skråsikker på at det ikke var noe problem. Logikken min sier noe annet, er det noen som kan bekrefte/avkrefte min bekymring, og evt forklare hvorfor? På forhånd takk.
 4. Dieselvarmer

  Har rett spenning og det er nok diesel på tanken.. det spørs om jeg blir nødt til å ta turen på verksted ja.. absolutt fint å ha dieselvarmer, både for bila og frøkna!😅
 5. Dieselvarmer

  Hmm.. mulig jeg er litt fjern nå, men hvordan vet jeg om den står i kjølemodus? Og hvordan fikser man det? Takk for svar!
 6. Dieselvarmer

  Hei! Var på service med bila for noen dager siden, der alt av filter og olje ble byttet. Etter turen på verksted har dieselvarmeren sluttet å fungere, uansett om jeg bruker fjernkontrollen eller knappen i bilen. vet ikke om det har noe med servicen å gjøre, eller om det bare er tilfeldig.. men er det noen som har noe svar på hva der kan være? Har alltid latt dieselvarmeren gjøre seg ferdig når den er satt på, så tror ikke den har sotet igjen pga det.
 7. lydanlegg

  her om dagen da jeg skulle spille musikk i bila, men så godt som all bass var borte, jeg tok en titt på innstillingene på spilleren, men alt var greit. noen som vet om og evt hvor det står en egen sub? og har noen andre vært borti samme problem tidligere? det gjelder forøvrig en superb 3T 2011 Mod stasjonsvogn

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om torkilp

 • Rang
  Nybegynner

Personlig informasjon

 • Bil
  Skoda superb T3

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×