Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Svein

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Noen som vet avstanden mellom railene?
 2. Link: http://cc-cloud.skoda-auto.com/cze/cze/cs-cz
 3. Link: http://cc-cloud.skoda-auto.com/cze/cze/cs-cz Google translator: Dear customer, Configurator data is currently updating for the new model year 2018. Launch configurator with current data is scheduled for calendar week 17. Thank you for your understanding. For min del interessant å se hvilke endringer som kommer for Kodiaq. Venter fremdeles på produksjonsuke.....
 4. Svein

  Leveringstid

  Noen som har info om Kodiaq 2018 modellen? Har hørt at den produseres fra uke 23, men at den ikke kan bestilles nå. Videre har jeg hørt at man ikke kan be om å få allerede bestilt Kodiaq produsert som 2018 modell. Bestilte i desember og ikke fått prod.uke. Derfor veldig interessert i input dere måtte ha om 2018 modellen.
 5. Svein

  Leveringstid

  Har dere bestilt med sovepakke? Jeg har fått oppgitt at produksjonen av disse skjer fra og med uke 21. Bestilte 15 des og venter fremdeles på prod.uke...
 6. Svein

  Leveringstid

  Utrolig kjedelig når det blir slik! Fått noen form for forklaring på hvorfor produksjonen blir så sen?
 7. Svein

  Leveringstid

  Gratulerer med bil ? Har den sovepakken?
 8. Svein

  Leveringstid

  Har fått oppgitt at sovepakken først kommer i produksjon i uke 21. Ser at det har blitt oppgitt tidligere produksjon på denne før. Noen som har fått samme info? Bestilte 15 des. Fremdeles ingen produksjonsuke oppgitt....
 9. Takk for tips, Kuppern'. Hørte med Skiguard. Fikk ikke vite bilmerker, men at avstanden fra bak på boksen til første tunnell skal være 50 cm og deretter skal det være 90 cm til neste hull. Noen som tilfeldigvis kjenner til hvilke biler det er som har slike dimmensjoner på Skiguarden? :-)
 10. Hei Skiguard skriver på hjemmesiden sin at Skiguard 860t må tilpassen bilen den skal stå på, men er det virkelig nødvendig? Årsaken til at jeg spør, er at jeg ønsker å kjøpe en brukt. Noen som vet hvor signifikant en slik tilpasning er og hva den betyr? Boksen skal tross alt stå på rails og kan tilpasses i lengderetningen.
 11. Svein

  Leveringstid

  Noen med elseter og panoramatak som har fått produksjonsuken oppgitt? Bestile 15 desember, men har ikke hørt noe. Bestile hos Møller på Rud.

Community Reputation

2 Neutral

About Svein

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...