Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


Quattrokid

Medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Demontere grill Kodiaq

  Monterte de bak grillen? Jeg gikk for Rigid SR20. Jeg skal montere lyset så får jeg Bilelektro til å koble ledningsnettet. Ønsker ikke egen bryter men at den slår seg på med bilens langlys. Må hele fronten av for å komme til monterer jeg bare på skiltplate heller.
 2. Demontere grill Kodiaq

  Skal montere 20" LED bar og tenker å ha den nederst i grillen. Hva er enkleste måte å få tilgang her? Må jeg inn under bilen eller kan det nederste gitteret i grillen tas av enkelt? Jeg kommer ikke til fra motorrommet.
 3. Ekstralys

  Har bestilt Rigid SR20 som skal monteres på skiltplate. Regner med jeg skal få bilelektro til å koble, men hvordan gjøres dette for å unngå egen bryter? Må du ha noe i tillegg (styrestrømboks)? Kan vel ikke bare koble på reléet til eksisterende fjernlys.
 4. Kodiaq «beste» hjulstørrelse samt skinnseter.

  Jeg har 19" på min og det er komfort i massevis, selv på dårlige Nord Norske veier. Kjørte også med 20" i et par uker og det gikk også helt fint.
 5. Oppdatering av Kart

  Var nettopp på service og fikk beskjed om å kjøpe meg SD-kort for å oppdatere kart selv. Synes det er for dårlig i 2018, når andre bilmerker oppdaterer hele bilen over mobilnettet.
 6. Felger!

  Ser veldig bra ut! Har du spesifikasjonene på felgene og bilder på bilen? Har selv en hvit Style som jeg har endret til sportline grill og speil. Bestilt 20".
 7. Kodiaq - Skvettlapper foran?

  Kjøpte både foran og bak på Superskoda og monterte selv på 1 time.
 8. Lite feil på Kodiaq☺️

  Det jeg har opplevd av feil er støy på handsfree og vinduene som lever sitt eget liv noen ganger når de skal opp. De skal få se på det på første service.
 9. Garasjejekk

  Iflg manualen er jekkpunktene på denne profilen og passer med original jekk.
 10. Vinterdekk / Hybrid

  Sparte kr 10 000 på å kjøpe dekk/felg en annen plass og fikk da en tomme større også i tillegg til tøffere felger.
 11. Matte til bagasjerom, 7 seter

  Følger. Matten jeg fikk med til min 7-seter er for kort.
 12. Småproblemer er irriterende

  Irriterer meg at det må være helt mørkt ute før fjernlysassistenten slår på fjernlys. Men det mest irriterende er adaptiv cruise som kjører veldig rykkete i kø og har veldig smalt synsfelt så den gir gass så snart bilen foran må svinge litt, for så å bremse igjen.
 13. Forsikring

  Gjensidige +, 6300kr, 20 000km, 75% bonus.
 14. Ulyd/skarpelyd fra bremskiver - Kodiaq

  Har ingen slike lyder på min.
 15. Høyt bensinforbruk?

  Vet ikke hvordan det er med bensinmotor, men til sammenligning ligger jeg på 0.55/mil på langkjøring og 0.75 i snitt per tank på blandet. Kodiaq 190hk TDI.

Nettsamfunnsomdømme

5 Lovende

Om Quattrokid

 • Rang
  Medlem

Personlig informasjon

 • Bil
  Kodiaq Style 190 TDI 4x4

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×