Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Quattrokid

Member
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Noen som har funnet ut hva dette er?
 2. Ikke ett problem på Kodiaq.
 3. Har kjørt Kodiaq i 2 år i Troms med enorme snømengder og det har aldri vært problem med snø i hjulbuene.
 4. Hentet bilen i dag etter skifte av motorstyring. Alt vell så langt. De flyttet styreenheten over til annen bil og fikk samme feilen, så regner med det var årsaken.
 5. Med en bil med garanti tenker jeg forhandler skal få finne ut av dette. Jeg bruker ikke en krone på en tuner, hvis ikke forhandler refunderer dette.
 6. Status 15 feb: Bilen har vært hos forhandler i 3 dager, hvor de har løpende dialog med fabrikk. De har booket leiebil til meg en uke til, så virker ikke som løsning er nært forestående. Kjører helt ny Passat og det er nedtur fra Kodiaq. Ikke minst savnes 4x4!
 7. Takk for tipset. Skal videreformidle til forhandler i morgen. Hvilken forhandler bruker du, i tilfelle de vil forhøre seg?
 8. 12 feb tar de inn bilen i 3 dager før å teste over tid da feilen har kommet tilbake par dager etter tidligere feilretting. Får lånebil så det er vel grei løsning så langt. Ja de har vært flere ganger på telefon til fabrikk, men ingen har opplevd feilen før.
 9. Kjøpsloven åpner for det ja, men vil tro det skal diskuteres mye for å få en helt ny bil pga ett lys de plages med å fikse. Vil tro det blir ordning snart. Ja de har vært flere ganger på telefon til fabrikk, men ingen har opplevd feilen før.
 10. Motorlampen (gul) kommer på. Iflg feilkoder er det feil på en glødeplugg. Denne er skiftet og styreenhet to ganger. Lyset er borte et par dager etter resett så kommer det tilbake. Merker ingen ting på bilen. Ble sendt hjem i dag etter 3 timer uten noen løsning. Noen som har hørt om lignende?
 11. Nei det skjer uten bruk av henger. jeg kjenner til at det skjer ved bruk av tilhenger. Det er jo en sikkerhetsrisiko at de ikke kommer sutomstisk på igjen når hengeren er borte.
 12. Jeg har klaget på at disse assistentene deaktiveres, så jeg må innom menyen innimellom og sjekke at de er på. Får se om de finner ut av det i morgen.
 13. Quattrokid

  Ekstralys

  Hvor kjøpte du beskyttelse til panser?
 14. Når jeg lader IPad og telefon gjennom USB tvinges lyden til å kjøres gjennom bilens høytallere. Dvs at ungene får ikke lyd på iPad når de lader uten at jeg kjører lyden gjennom bilen. Noen som vet om dette er mulig å slå av?
 15. Intervallene er da 30 000km hele veien, også første service.

Quattrokid last won the day on February 25

Quattrokid had the most liked content!

Community Reputation

8 Promising

About Quattrokid

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Kodiaq Style 190 TDI 4x4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...