Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

olekn

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Bilen har gått 53 000 km, så clutch har jeg ikke tenkt på, men det er sikkert en mulighet. Skal testkjøre litt og se. I denne tråden https://vacn.no/forums/topic/282956-problemer-etter-ea189-oppdatering/ (fra 2017) beskriver en kar ganske likt problem, og da var det enda en softwareoppdatering som løste problemet. Blir vel uansett en tur innom lokal merkeforhandler😕
 2. Jeg har en 2015 Superb 2.0 TDI,140 hk, 4x4 med manuell kasse. Kjøpte den i juni-18. I løpet av høsten har jeg merket at den lugger litt ved lavt turtall på 1.gir i det jeg gir gass for å komme i gang. Akkurat som om motoren hikker en gang eller to. Virker som om dette problemet oppstår oftere når bilen samtidig svinges, typisk ut fra parkeringsplass eller over lyskryss. Motoren drar forøvrig som den skal, og dette er ikke noe problem på de andre girene. Den ble også oppgradert ift utslippsproblematikken til VAG i 2016. Noen tips?
 3. olekn

  Superb Outdoor

  Vi vurderer å kjøpe oss en nyere bil, har nå en 07 Octavia med 4x4 og litt økt bakkeklaring. En Superb står høyt på lista, men det er ikke så mange av de med økt bakkeklaring. Ser at det er et par med styling ala Scout ute på Finn.no, som heter Superb Outdoor. Har disse høyere bakkeklaring, isåfall hvor mye? Har lett litt rundt, og på engelske forum mener de at den har standard bakkeklaring. Noen som vet?

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om olekn

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Opprett ny...