Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

olekn

Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Beklager sent svar. Her er bilde av kabelen. Den gule med grå stripe.
 2. Jeg brukte en Xbb Lightswitch (ganske dyr sak!) på min Superb 2015. Da slapp jeg unna alt som heter lodding klipping av ledninger. Hittil har det fungert uten problemer. Jeg har xenon i nærlys, og halogen i fjernlys, og på den venstre lykta var det en gul ledning med grå stripe på (kan dobbeltsjekke i dagslys i morra). Bilen ble forøvrig slik:
 3. Hei. Driver og monterer det samme på min 2015 Superb. Har du bilde av hvordan bilen din ble etterpå? Loddet du deg inn på kabelen eller en strømtyv? Og går det fortsatt like bra uten feilmeldinger?
 4. Bilen har gått 53 000 km, så clutch har jeg ikke tenkt på, men det er sikkert en mulighet. Skal testkjøre litt og se. I denne tråden https://vacn.no/forums/topic/282956-problemer-etter-ea189-oppdatering/ (fra 2017) beskriver en kar ganske likt problem, og da var det enda en softwareoppdatering som løste problemet. Blir vel uansett en tur innom lokal merkeforhandler😕
 5. Jeg har en 2015 Superb 2.0 TDI,140 hk, 4x4 med manuell kasse. Kjøpte den i juni-18. I løpet av høsten har jeg merket at den lugger litt ved lavt turtall på 1.gir i det jeg gir gass for å komme i gang. Akkurat som om motoren hikker en gang eller to. Virker som om dette problemet oppstår oftere når bilen samtidig svinges, typisk ut fra parkeringsplass eller over lyskryss. Motoren drar forøvrig som den skal, og dette er ikke noe problem på de andre girene. Den ble også oppgradert ift utslippsproblematikken til VAG i 2016. Noen tips?
 6. olekn

  Superb Outdoor

  Vi vurderer å kjøpe oss en nyere bil, har nå en 07 Octavia med 4x4 og litt økt bakkeklaring. En Superb står høyt på lista, men det er ikke så mange av de med økt bakkeklaring. Ser at det er et par med styling ala Scout ute på Finn.no, som heter Superb Outdoor. Har disse høyere bakkeklaring, isåfall hvor mye? Har lett litt rundt, og på engelske forum mener de at den har standard bakkeklaring. Noen som vet?

Community Reputation

0 Neutral

About olekn

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...