Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Magnus Brage Hartviksen

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Stemmer det at LED-baren er buet😊 Har fått testet den å er superfornøyd, tross det at den er montert så lavt
 2. Tenkte drt kunne være greit med en liten oppdatering når drt gjalt det med styrestrøm. På min superb tok jeg sjansen å koblet styrestrøm rett fra rele til hvit kabel (nr 11) på passasjersiden uten canbusenhet eller noe ekstra dilldall som i de aller fleste tilfellene må til på nyere bilen. Monteringen gikk supert å uten en eneste feilkode eller andre problemer med automatiske langlys. Når jeg kjører med auto langlys skrur de seg på slik det gjorde før montering av ledbaren og skrur seg av om jeg møter andre bilen.
 3. Legger ut bildene på nytt da de ble flyttet til en annen tråd😆 Her er noen bilder av min Superb 2.0 TDI 190HK DSG 4X4 L&K Brilliant Silver Metallic Bildene er fra tidligere i sommer.
 4. Takk for det @Superb lll! Da blir nok emblemene bak tatt til helgen, må jo polere bakluken for å fjerne forskjellen i lakken😆 L&K merkene blir værende på bilen da jeg føler de har litt mere verdi for å vise hvilken utgave man kjører så andre ikke tror det er en kjedelig standard😅 Skvettlapper ble vurdert da jeg kjøpte bilen, men ble avglemt etter det og ikke tenkt på igjen. Men nå som du nevner det er nok dette jeg må få fikset før den store stygge salte/grus sesongen. Noen ide om hvor jeg får tak i skvettlapper til en ok pris i norge? Eller må jeg kjøpe fra utland Du nevner du bruker prikkbort for å fjerne asfalt og flyverust, anbefaler deg å heller bruke iron x-it fjerner det på et blunk å får enda bedre resultat om du bruken clay klut eller svamp. Husk å legge ny beskyttelse på bilen. Prikkbort føler jeg dessuten er alt for kraftig til normalvask, for min den bruker jeg en lett sommeravfetting/alkalisk avfetting når bilen er nyvoksen, dette bare for å fjerne innsekter og annen lett løs skitt.
 5. Her er noen bilder av min Superb 2.0 TDI 190HK DSG 4X4 L&K Brilliant Silver Metallic Bildene er fra tidligere i sommer da jeg hadde grundig polering og rens av lakken Vasket bilen grundig i 6 trinn Trinn 1, avfetting og skum - spyle av Trinn 2, skum og berøringsvask - spyle av Trinn 3, vask av detaljer som rundt dører og terkler - spyle av Trinn 4, motorvask etterfulgt av vinyl and rubbercare for å få dyp matt farge på plastdetaljer Trinn 5, asfalt og flyverust fjerning/claying Trinn 6, tørke bilen Etter flere timer med vask gjensto det enda flere timer med rens og polering Ser det er flere som har fått fjernet emblemer bak på bilen. Dette er noe jeg har vurdert en stund men ikke gjort enda da jeg var usikker på hvordan det ville se ut.
 6. Hei, Har søkt meg fram og tilbake på nett uten å bli noe klokere av den grunn når det kommer til styrestrøm Har en superb 2017 mod som jeg skal montere ledbar på og trenger svar på om jeg trenger canm8 eller lignende for å hente styrestrøm? Bilen er utstyrt med bixenon og når jeg måler med multimeter finner jeg ut av (hvit kabel, nr 11) mest sannsynlig kan brukes til styrestrøm? Måler 0.4v når vanlig kjørelys er tent, og 12v når langlysene er tent. 12v spenningen holder seg jevn og mister ikke spenningen over tid Er det noen med erfaring i forhold til om det evn kan ha noe å si på can styringen generelt sett over tid om man henter styrestrøm fra denne ledningen og ikke får feilkoder? Hadde vært fint og sluppet å kjøpe dyre styrestrømenheter Alle svar er til hjelp😊
 7. Hei, Har søkt meg fram og tilbake på nett uten å bli noe klokere av den grunn når det kommer til styrestrøm Har en superb 2017 mod som jeg skal montere ledbar på og trenger svar på om jeg trenger canm8 eller lignende for å hente styrestrøm? Bilen er utstyrt med bixenon og når jeg måler med multimeter finner jeg ut av (hvit kabel, nr 11) mest sannsynlig kan brukes til styrestrøm? Måler 0.4v når vanlig kjørelys er tent, og 12v når langlysene er tent. 12v spenningen holder seg jevn og mister ikke spenningen over tid Er det noen med erfaring i forhold til om det evn kan ha noe å si på can styringen generelt sett over tid om man henter styrestrøm fra denne ledningen og ikke får feilkoder? Hadde vært fint og sluppet å kjøpe dyre styrestrømenheter Alle svar er til hjelp😊
 8. Hei, v60 som jeg solgte nylig hadde ikke konstant strøm og da ønsket jeg det til dashbordkameraet for å unngå kjipe situasjoner om noen skulle være uerlige. Så har også vært inne på tanken om det å bare la det være slik det er nå siden kameraet har parking mode, men er den usikkerheten om det plutselig skulle flate ut batteriet over natten eller på noen dager da bilen ikke er i bruk hvær dag. Nå skal det også sies at begge bilene mine blir vedlikeholdsladet iallefall 5 ganger årlig så kan være at det ikke er noe problem da
 9. Takk for svar, noen ide om dette finnes på biltema eller lignende eller er ebay svaret? Hvilken mobilholder er det du har? Link
 10. Hei, nylig kjøpt meg en superb l&k 2017 å monterte nettopp dashbordkamera i 12v uttak ved baksete, mitt problem nå er at det er konstant 12v ut selv om bilen ikke er i gang og den er låst. Dette vil jo tappe batteriet for strøm raskt, noen tips?

Magnus Brage Hartviksen last won the day on September 16

Magnus Brage Hartviksen had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Magnus Brage Hartviksen

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Domicile
  Lofoten
 • Car
  Skoda Superb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...