Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Jøran GB

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Oppdatering: Lenge siden jeg var inne her, og husker ikke hva jeg gjorde for å få det til å funke. Fungerer ihvertfall utmerket og er helt klart en svært nyttig funksjon !!
 2. Jeg klarer ikke å få norsk språk i navigasjonsmeldinger. Så snart jeg skrifter til et annet språk, så "snakker" navigasjonen. Skifter jeg tilbake til norsk i bilen, så kommer det feilmelding om at norsk språk er loadet i GUI, men IKKE for navi announcements. Har fullført siste kartoppdatering og alt annet fungerer. Anyone?
 3. Det må jeg nok. Skal ha noe annet garantigreier fikset så da tar jeg både lys og navi. Takk for hjelpen!
 4. OK, takk. Prøver igjen. Du mener i kjørecomputeren rett foran fører? Eneste jeg ser er at "lys"-ikon lenger ned kommer opp med en liten A over.
 5. Jeg ser ikke noe valg om hvilket språk navimeldingene skal bruke. Kun valg om alt språk for hele bilen. Og bytter jeg til engelsk og så tilbake til norsk får jeg fremdeles opp at norsk ikke lastes for navi (og speech).
 6. Takk for tipset! Det gikk strålende å oppdatere fra portalen, men navigasjonsmeldinger kommer fremdeles ikke med norsk tale. Det nye er at jeg har fått komboen norsk tekst i displayet (kjøredata mm) og engelsk tale på navigasjonsmeldinger! Det er alltids noe ...
 7. Da er ihvertfall opplegget at den skal dimme automatisk. Det skjer ikke her i det hele tatt. Ikke noen stor sak, men takk for svar!
 8. Hei Ble nettopp obs på updateportalen. Er oppdateringene gratis der?
 9. Har nettopp kjøpt en Octavia 2014 som har fjernlysassistent. Leser i instruksjonsboka hvordan den slås på og etter hva jeg forstår, så skal den dimme fjernlys automatisk i hastighet over 60 km/t. Det gjør den ikke. Har jeg misforstått hva fjernlysassistent er?
 10. Har nettopp kjøpt en 2014 Octavia hos Møller Etterstad. Skjønte ikke helt at ikke navigasjonen "snakket norsk". Når jeg skiftet til feks. engelsk så kom navimeldingene som vanlig. Ved skifte tilbake til norsk, ser jeg at jeg får ei feilmelding som sier at norsk lastes inn for alt annet enn navi og stemmestyring. Regner med at språket (tale) ligger i navikortet og lastes inn derfra? Anyone?

Community Reputation

1 Neutral

About Jøran GB

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Octavia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...