Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

omh

Member
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. jeg har en 2018 superb og mener det også da var Støydempende glass og ekstra støyisolering under bilen. I tillegg valgte jeg å få den tectylbehandlet og støydempet (minus 3-4 db) . Begynner å nærme seg audi a6, når det gjelder støy, mener jeg.
 2. omh

  Sensorstyrt bakluke

  ikke til å stole på. Er dette en garantisak ?
 3. omh

  Adblue og garanti

  Hei Har nå fått melding om å fylle på Adblue på min Superb 2018. Må jeg kjøpe Adblue på skoda eller kan jeg kjøpe hvor som helst (ex Biltema)? Hva med garanti om du bruker annen en Skoda sin ? Noen som har erfart dette ?
 4. Jeg hadde Erisin stereo i min gamle superb. Monterte selv. Fornøyd. Nå ser jeg det er kommet nye oppdaterte modeller. https://graviton.no/butikk/klar/spesialtilpasset/skoda-1
 5. fant feilen - en gummilist som satt feil ved vinduet! Sikkert en produksjonsfeil så sjekk dette dere som har en 2018 superb.
 6. hei igjen Takk for svar. Jeg sjekke ut (sammenligne med andre superb`er i utstillingslokalet) og så skal gå igjennom listene/pakningen neste gang jeg er på skoda.
 7. hei Har kjøpt meg ny superb 2018 og er veldig fornøyd, men merker at det er noe vindstøy oppe på dør/vindu ved førerplass. Noen andre som har merket dette?
 8. Husk å få "godkjenning" av din forhandler på verksted som skal understellbehandle og vurder om du i tillegg skal støydempe bilen din. Jeg gjorde det og fikk hørbart mindre støy (superb 2018)
 9. https://www.bsr-tuning.no/tuningkits/t/3084/skoda-superb-20-tsi-220hp-2015-2017-chhb https://www.bsr-tuning.no/tuningkits/t/3085/skoda-superb-20-tsi-280hp-2015-2018-cjxa og 2 liter diesel - sjekk dreiemomentet også! https://www.bsr-tuning.no/tuningkits/t/3114/skoda-superb-20tdi-190hp-2016-2018-dfca
 10. https://www.motor.no/artikler/2016/mars/best-pa-barske-vinterveier/
 11. blankis i ålesund for noen dager side. har piggfrie conti og ingen problemer overhode!
 12. omh

  KJØRELYS

  noen mener at dette valget er knyttet til fjernlys automatikken ? at fjernlys automatikken blender ned automatisk tidlig eller seint?
 13. omh

  KJØRELYS

  Hei Jeg har en superb 2018 og jeg lurer på om noen vet om det går an å stille når (tidlig eller seint/litt mørkere) kjørelys skal slukke til fordel for hovedlys?
 14. omh

  Fjernlysassistent

  Hei BorgeH ut over sportsmodus - kan man I TILLEGG stille hastighet på opp og nedblending på skjermen ? (jeg har 2018 modell) jeg trodde den funksjonen var hvor rask (hvor mørkt det var ute) kjørelys skulle byttes mot Hovedlysene på hele tiden ?

Community Reputation

2 Neutral

About omh

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...