Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Jstoebakk

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Jstoebakk

  Rumlelyd

  Har fått en forholdsvis svak rumle/kaste lyd i bilen. Høres for meg ut som det er venstre forran, men vet fra erfaring at slike lyder kan forplante seg veldig rundt i bilen. har plukket av og reingjort alt som har med bremser forran å gjøre. verksted kjennte ingen slakke fra hjullager når de løftet den opp på bukker. noen som har vært borti noe sånt og/eller kansje har noen ideer?
 2. Dette er en bil som har gått 350k nå.. er ganske lei av å bruke penger på den, så går for rimeligst mulig pærer siden den blir brukt 90% i dagslys!
 3. Så om jeg velger en av disse så er det greit?
 4. Noen som vet hvilke pærer jeg trenger på en -15 mod octavia? kommer opp flere forskjellige alternativ på skruvat.. https://www.skruvat.no/Xenonlamper-C609.aspx
 5. Er en taxi, så garantien er bare 2 år desverre.. eneste negative jeg kommer på mtp å kjøre skoda som taxi.. får begynde å lete på høggere rundt om i landet da..
 6. Hei. Noen som vet hvordan bakluke åpner virker? Har begynt å fuske litt på min 2015 modell. Er «motoren» inne i demperen?
 7. Noen som har skiftet dempere fremme på en 2015 modell?
 8. Jstoebakk

  PR nummer.

  Hei. Noen som har litt peiling på PR nummer? Må bytte alle dempere å prøver å finne ut rett sort før jeg bestiller på nett. Eneste PR koden jeg finner i serviceheftet som handler om dempere er G01, og forklaringen på denne koden er «Front shock absorption». Men i nettbutikken jeg tenkte å bestille fra så finner jeg både dempere forran og bak med koden G01. Noen som vet om den ene koden gjelder for dempere forran og bak?
 9. Jstoebakk

  Elektrisk?

  Har fått svar fra verksted nå, og det var heldigvis ikke så veldi gale! Styringsenhet i rattstammen.. Med rabattene mine kommer det på ca 5600,-! Så da blir den fikste til helgen! ??
 10. Jstoebakk

  Elektrisk?

  Noen som har ide om hva som skjer med bilen? Under kjøring så kom det pluttselig et hav av feilmeldinger. 1: ACC og Front Assist er ikke tilgjengelig 2: Feil: Verksted! Du må bare forlate bilen i posisjon P. 3:Feil: Girkasse 4:Feil: vindusvisker Blinklysene sluttet også å virke samtid som dette skjedde. Bilen er en -15 modell og har gått 254.000... Er i daglig bruk som taxi, så håper virkelig ikke dette blir altfor gale selv om det akkurat no er litt katastrofe. Noen som har noen tanker/ideer om hva det kan være?

Community Reputation

1 Neutral

About Jstoebakk

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...