Gå til innhold
Til våre gjester! Les mer... ×
 • Bli medlem

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. I går
 3. Siste uke
 4. Marius

  Flytting av forumet til ny server!

  Hei, Denne posten har jeg ikke sett! Det må jeg bare beklage. Dette er første melding jeg får anng. noe som er galt... Skal sjekke opp i dette så fort som mulig Da er dette sjekket ut, var noen sikkerhets regler på serveren som gjorde at alle disse forespørslene via google API'et ble stoppet Dette er i orden nå.
 5. Marius

  Til våre gjester!

  Vi ønsker at flest mulig skal registrere seg som brukere på forumet. Dere har tilgang til å se hva slags forum kategorier vi har tilgjengelig, men dere har ikke mulighet til å lese innlegg. Håper dere ønsker å være endel av oss, ved å registrere dere. Dette tar kun få sekunder
 6. Tidligere
 7. Frederik

  Flytting av forumet til ny server!

  Er det noen "følgefeil" etter overgang til nye servere? Får ikke logget inn vha Google på nye enheter. Får bare 403 Permission Denied når jeg prøver å logge inn. Gjelder flere forskjellige enheter. Et raskt søk på Google indikerer at det har noe med serverene å gjøre? Er ikke logget ut fra enheter som var logget inn før omlegging, men får ikke logget inn fra ny tlf. bl.a.
 8. Marius

  Flytting av forumet til ny server!

  Hei Alle! Da ser det ut til at vi er oppe å kjører på ny server! Dere får si ifra om dere finner noe som ikke er som det skal !
 9. Marius

  Flytting av forumet til ny server!

  Da kjører jeg i gang med flytting av forumet natt til søndag. Dette tar kun noen få minutter. Men, er jo denne DNS'en som tar litt lengere tid.. Jeg regner med at de aller fleste vil ha tilgang igjen innen 1-3 timer.
 10. Kodiaq6011

  Flytting av forumet til ny server!

  Keep us updated
 11. Marius

  Flytting av forumet til ny server!

  Ser ut til at leverandør sliter litt med server. Mulig det blir flytting før neste helg. Blir evt gjort om natten, så skal ikke være merkbart.
 12. Superb lll

  Flytting av forumet til ny server!

  Høres ut som du får litt å gjøre den helgen @Marius, veldig flott med info om dette på forhånd Lykke til
 13. Hei alle, Ville bare informere om at forumet vil sannsynligvis ble flyttet til ny server 16-18.November. Sannsynligvis over natten. Jeg forventer litt nedetid når dette blir gjort, jeg vil også stenge ned forumet en liten periode før flytting, så jeg kan overføre alt sammen osv. Etter flyttingen skal alt være som før.
 14. Sjåføren

  Søker ny eier av forumet

  Bra det ordnet seg, tusen takk til @Tor2r og til ny administrator @Marius ! Dette blir bra! ? Lykke til videre på nye eventyr, @Tor2r
 15. Tor2r

  Søker ny eier av forumet

  hehe, ja det var det da Ja, må jo sjekke innom etter hvert.
 16. Superb lll

  Søker ny eier av forumet

  Tror det er best navnet er som det er jeg @Tor2r, jeg begynner å bli så gammel og surrete at jeg må klare å huske hvem jeg er vet'u Håper du tar en liten tur innom forumet i ny og ne @Tor2r
 17. Tor2r

  Søker ny eier av forumet

  Takk for det @Superb lll Si i fra om jeg skal endre navnet ditt da, som det siste jeg gjør her Gjort veldig enkelt og med to klikk
 18. Superb lll

  Søker ny eier av forumet

  Da ønsker jeg dere lykke til @Tor2r og @Marius Takk til deg @Tor2r for at du startet dette forumet og all jobben du har lagt ned i dette for å få det til å fungere, veldig bra ble det til slutt Så en stor takk til deg @Marius som tar stafettpinnen og fører dette velfungerende og flotte forumet videre, det synes jeg var veldig bra
 19. Tor2r

  Søker ny eier av forumet

  Lykke til videre! Nå får dere en ny administrator som til og med har en Skoda! Jeg har jo aldri eid en Skoda en gang...bare prøvekjørt Takk til alle dere som holder forumet aktivt, spesielt de som bidro tidlig og fikk dette opp å gå.
 20. Marius

  Søker ny eier av forumet

  Hei alle! Da kan man vel gjøre det offisielt. Jeg har idag tatt over som ny eier og drifter av skodaforum.no Det vil ikke bli noen nevneverdig forandringer her, dere vil ikke merke noe som helst. Etterhvert vil jeg overføre forumet til en ny server, da vil noe nedetid være forventet, men det vil jeg komme tilbake til. Jeg har også et ønske om noen nye moderatorer. Ta gjerne kontakt på pm for dette.
 21. Tor2r

  Søker ny eier av forumet

  Hei og takk for fin tilbakemelding. Er i dialog med flere, blant annet Skoda Klubb Norge. Kommer tilbake med info så snart det er noe nytt. I mellomtiden må jeg kjempe litt mot russere/kinsere som spammer
 22. Sjåføren

  Søker ny eier av forumet

  Det var slett ikke kjekt å lese @Tor2r. Jeg har full forståelse for at drift av forum tar tid, koster penger og krever engasjement, men forstår at du kanskje må prioritere annerledes. En takk for initiativet til å starte forumet, engasjementet og god drift er på sin plass! For min egen del synes jeg at et forum på veldig mange måter er bedre enn f.eks Facebook-grupper. FB er enkelt, men det er bare en fortløpende side med alt mulig, og tilslutt blir det uoversiktlig, og vanskelig å finne igjen innlegg. Et forum er mye mer oversiktlig og er en bra plattform med inndeling i forskjellige tema og emner. Det er selvfølgelig avhengig av en viss mengde engasjerte og aktive medlemmer for at det skal være nyttig og gøy. Dette forumet har på alle måter vært enestående positivt og jeg håper du kan finne en som kan og vil drive forumet videre. Det er rett og slett for bra til bare å forsvinne. Kanskje du kan legge ut spørsmålet i gruppen Skoda Klubb Norge på FB?
 23. Kodiaq6011

  Søker ny eier av forumet

  Det var meget leit å høre. Støtter superb III. VI FÅR HÅPE DU FINNER NOEN SOM ER TILLITVERDI FOR DETTE FORUMET.
 24. Superb lll

  Søker ny eier av forumet

  Hei @Tor2r Synes det er trist å lese at du ikke skal drifte/eie dette forumet videre, for jeg synes (som jeg har nevnt mange ganger tidligere også) at du har laget en meget flott side/forum. Så det skal du ha all mulig ros og skryt for Men jeg må jo også legge til at jeg har stor respekt for din avgjørelse. Jeg vil savne de gode dialogene vi har hatt tidligere @Tor2r, så jeg ønsker deg lykke til videre Mvh Superb lll En ting er i hvert fall helt sikkert, det blir ikke meg som tar stafettpinnen videre, det er helt utelukket.
 25. Tor2r

  Søker ny eier av forumet

  Hei alle sammen! Godt over tre år siden jeg startet forumet nå, og både interesser og tilgjengelig mengde tid har endret seg. Forumet trenger noen som er mer aktive enn meg. Den/de som ønsker å ta over kan ta kontakt med meg her på forumet. Kostnadene er ikke så store i måneden. Par hundrelapper. Inntektene er litt over det. Potensielt kan man tjene enda mer om man selger litt annonser. Du må være litt datakyndig for å drifte et forum. Er mye som skjer med systemet i bakgrunnen som man ikke ser her. Ta kontakt for spørsmål!
 26. Kodiaq6011

  Statistikk for forumet

  Meget bra. Og fortsett slik ??????
 27. PaulusA

  Statistikk for forumet

  Jepp, men hvis du ser på aktiviteten her og "hjelp"/kommentarer er det ganske mange som har fått skryt ??
 28. Kodiaq6011

  Statistikk for forumet

  Trenger ikke å pynte. Føler du du har fått et svar eller hjelp er det bare et klikk. Det gjør noe med motivasjonen til den som ønsker å hjelpe ☺☺. Men det er min oppfatning.
 29. Tor2r

  Statistikk for forumet

  Omdømmepoeng er allerede implementert. Kan gjøres mer ut av det ja. Men hvor mye skal man liksom pynte på det.. Og litt til her: https://skodaforum.no/topmembers/
 1. Last inn mer aktivitet

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×