Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Mamsen

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Jeg har lagt merke til det flere ganger når jeg har vasket bilen. Veldig skittent på bakdørene der. Foran går det greit. Ser det er en liten åpning under på døra, lurer på om det er der det spruter opp, men syns jo den lista bak der sitter ganske løst, og dermed lar skitten komme bak.
 2. OK, takk BGB, får ta en telefon til forhaandler da.
 3. Hei igjen, trenger litt råd. Flere ganger når jeg har vasket bilen, så har jeg lagt merke til at det samler seg skitt, og til og med små grus bak dørlisten på bakdøra. Skal det være sånn? Noe man kan gjøre for å unngå det? Vil jo ikke at det skal begynne å ruste bak der. Prøvd å ta noen bilder for å vise hvor det er.
 4. Takk, da prøver jeg det. 🙂 Er det denne filen som skal over?
 5. Heisan, jeg tenkte jeg skulle prøve å oppdatere navigasjonsdataene på min Karoq med Amundsen infotainment system. Så langt har jeg lastet ned zip. filen på pc'en min, og jeg har satt SDkortet i en kortleser, men jeg vet ikke hva jeg skal legge over på SDkortet. Må jeg slette det som er der først? Prøvde å flytte hele zip.filen og det var det ikke plass til på den fikk jeg beskjed om. Noen som kan hjelpe med meg te-skje?? 🙂
 6. Hadde den på diagnose i dag, en drivstoffsensor som må byttes ut. Heldigvis ingen stor greie, og helt greit å kjøre med så lenge.
 7. Hmm, har ikke opplevd at den hopper rundt sånn. Girproblemer har vært borte siden romjula. Snakket med Skoda i dag, og de sa at så lenge jeg ikke merket noe på yteevnen til bilen kunne jeg fint kjøre den frem til neste uke, selv om den varselslampen lyste. Må jo si det er litt kjedelig med ny bil og mye sånn små rusk.
 8. Tror det er 1,5 150hk TSI som er størrelsen på motoren. Karoq’en er mindre en Kodiaq motoren. Litt usikker på wltp, var akkurat rundt de tider den kom, men mener den ble produsert like før. Hvor finner jeg dette? 😊
 9. Det er den største bensinmotoren. Husker ikke størrelsen.
 10. Heisann, da har jeg vært på kontroll hos Skoda, og de fant selvsagt ingenting. Hadde vel ikke forventet det heller, men de var enige i at det var lurt å få de logg ført. Bilen har ikke hatt problemer med gir etter dette, men litt andre utfordringer har det vært. I forrige uke så satte en stein seg plutselig fast mellom bremseskivene, og for et leven det lagde. Trodde jo bilen skulle keepere. Heldigvis løsna den når jeg rygga. Nå i ettermiddag dukket det plutselig opp en varsellampe på panelet. Hjelpes, står at jeg må kontakte verksted umiddelbart 😬 Noen som vet hva det kan være? Legger ved et bilde. Har lest i manualen, men skjønner ikke stort av det.
 11. Takk Sjåføren, skal kontakte de over nyttår. 🙂 Will do. 🙂
 12. Heisann, jeg har hatt med Skoda Karoq i ca 2,5 mnd nå, og er stortsett godt fornøyd. Vi har allerede kjørt over 3500km, så begynner å bli kjent nå. Det er likevel en ting som bekymrer meg litt. To ganger har det skjedd at etter at jeg har rygget ut av garasjen og skal kjøre fremover, så skjer det ingenting. Bilen vil ikke av flekken. Har prøvd å sette den i reversj igjen, men heller ikke det har hjulpet. Det tar vel ikk mer en et minutt, så begynner den å oppføre seg normalt igjen, og vi kan kjøre av gårde. Syns jo ikke dette er helt innafor, og merker at de gangene det har skjedd, så holder det på å skje igjen når jeg må bremse opp foran kryss e.l. Da må jeg skikkelig trykke på gassen, så hopper den litt fremover og vi er i gang igjen. Tror jeg leste et sted at dette kunne skje med DSG-kassene, har noen andre opplevd dette, og hva bør man gjøre? Tenkte å kontakte forhandler, men det er jo litt vanskelig for dem også sikkert, når det bare skjer en gang i blandt.
 13. Tusen takk. ? Nei, noen god forklaring har jeg ikke fått. De syns spesielt det var rart at den ble stående så lenge på kaia, i og med at det ikke var så mange biler som kom til landet i den perioden. Fikk ikke snakka så mye med dem om det i går, da jeg måtte skynte meg innom for å få hentet den ut. De holdt åpent 1.5 time på overtid så jeg skulle rekke innom. ??
 14. Se hva jeg fikk med hjem fra ferien i går. Den er bare så fin. Har vært spent på fargene, men er veldig fornøyd. ?
 15. Takk igjen for info @Superb lll. Skjønner at ting tar tid, men begynner å bli veldig utålmodig nå. Kjedelig med leiebil så lenge også.

Mamsen last won the day on May 1 2018

Mamsen had the most liked content!

Community Reputation

6 Promising

About Mamsen

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Karoq

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...