Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


Mamsen

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Ditec Ceramic Ultra

  Hei, slenger meg med her. Jeg vurderer også Ditec Ceramic Ultra på bilen min som kommer i August. Men har også vært usikker, og når jeg leser deres svar her blir jeg også ennå mer forvirret. Hørte med selger og de kunne levere med noe ekstra beskyttelse og han skrev at de hadde noe som het Ceramic shield, som kunne legges på som ekstra beskyttelse, skulle være noe av det samme som DCU sa han. Kostet 5990 kr. Jeg er jo interessert i noe som kan beskytte lakken på en god måte, og da kan jeg godt betale litt for det, men hvis det viser seg at det ikke har så mye for seg, så må jeg jo se etter andre alternativer.
 2. Ser flott ut @Karoq2018. Hvordan syns du fargen er i forhold til hva du fikk se ved bestilling? Har jo bestilt samme farge selv, og syns det er så vanskelig å få et ordentlig inntrykk av den.
 3. Farge kombinasjoner

  Gleder meg til å se flere bilder 😊
 4. Tusen takk for gode innspill @Superb lll, skal ta det med selger. Det var han som mente jeg ikke trengte oppvarmet frontrute når jeg hadde den andre greia 😉 Veldig greit å være ops på det du sier ja. Skvettlapper må vi få på, trodde det liksom fulgte med jeg. Skal sjekke ut det med lyd, det er i allefall elendig i den Toyota’n vi har nå. Litt skeptisk til alle disse assistentgreiene. Lite moro hvis bilen bråbremser når man skal gjøre forbi noen.
 5. Ja ja, her er min kommende bil. Gleder meg veldig til å få den. Fått beskjed om at den kan være klar i uke 32. Har bestilt den i Cappuccino beige med beige skinninteriør. Til ene ungens glede og den andres skrekk ;-) Utstyr som er bestilt: SUN-SET, MØRKE RUTER PHONE BOX MED WIFI TRAFIKKSKILTGJENKJENNING MULTIRATT MED VARME TRANSPORTPAKKE - foldbart hengerfeste, foldebod, elektrisk bakluke med sensor, BUSINESS PAKKE STYLE SKINN - 18" Mytikas aluminiumsfelg, Ryggekamera, Amundsen navigasjon med Wifi, Interiør i skinn, Adaptiv Cruicecontrol, Kjørefeltassistent (Lane Assist), Køassistanse (Traffic Jam Assist), Ulykkesassistanse (Emergency Assist) VINTERPAKKE - varme i setene bak og parkeringsvarmer 16" CONTINENTAL U.PIGG Detaljer: 02 NANUQ SØLV Tror det skulle være det meste. Valgte ikke 4x4 da vi ikke har behov for det. Kjører stort sett rundt på Østlandet og de fotballbaner som finnes der, og en og annen tur over til Sverige.
 6. Farge kombinasjoner

  Tusen takk for info @Superb lll. Skal snekre sammen en tråd i kveld. Det blir litt ventetid ja, og jeg har en leasingbil som skal leveres i juli, så sommeren kan bli artig uten bil ;-)
 7. Farge kombinasjoner

  Hei, jeg her ny her inne. Bestilte meg en Karoq sent i går kveld. Estimert levering uke 32. Gleder meg masse til å få den. I mellomtiden så er det jo gøy å høre hva andre har bestilt osv... Jeg valgte fargen cappuchino begie og beige skinn style intereiør. Syns det er vanskelig å finne gode bilder av de ulike farge kombinasjonene på nett, så det er jo gøy å høre hva dere har valgt.

Mamsen vant dagen sist Mai 1

Mamsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

5 Lovende

Om Mamsen

 • Rang
  Nybegynner

Personlig informasjon

 • Bil
  Karoq

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×