Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


Mamsen

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Tusen takk. 😊 Nei, noen god forklaring har jeg ikke fått. De syns spesielt det var rart at den ble stående så lenge på kaia, i og med at det ikke var så mange biler som kom til landet i den perioden. Fikk ikke snakka så mye med dem om det i går, da jeg måtte skynte meg innom for å få hentet den ut. De holdt åpent 1.5 time på overtid så jeg skulle rekke innom. 👍🏼
 2. Se hva jeg fikk med hjem fra ferien i går. Den er bare så fin. Har vært spent på fargene, men er veldig fornøyd. 😍
 3. Takk igjen for info @Superb lll. Skjønner at ting tar tid, men begynner å bli veldig utålmodig nå. Kjedelig med leiebil så lenge også.
 4. Fortsatt ingen bil i Norge. Det positive er at den i allefall har kommet til kaia i Tyskland nå, der har den stått en ukes tid nå fikk jeg høre. Fikk kopi av mail fra Møller i dag, og må si at jeg er overrasket over at de faktisk ikke vet hvilke biler som kommer på de ulike båtene. Går visst bare en båt denne uke, torsdag, og Møller kunne ikke svare på om den var med der. Vi drar snart på ferie, og må si det er rimelig kjipt hvis vi ikke får den før vi drar.
 5. Jeg har fortsatt ikke fått noen avklaring ang. bilen min. Purret i dag, og fikk dette svaret da jeg spurte om han hadde hørt fra Møller. «Nei, de tviholder litt på informasjonen, men vi kan anta at det har noe med de nye avgiftene å gjøre og det skal vi få mer informasjon om på et møte i dag. Motoren du har valgt å kjøpe er godkjent etter nye WLTP-standard (det nye avgiftssystemet) så normalt sett så skal det ikke være noe grunn til å holde igjen denne på fabrikken.» Er det ikke rart at de ikke kan informere forhandler om hva som forsinker bilen?
 6. Takk for info Superb III. Heldigvis så skal den bare til Drammen, så ikke lange turen fra Oslo. Spent å høre fra selger hva slags svar han får. Han trodde den skulle være på vei mot Oslo ganske kjapt, så det er nok noe som har skjedd i forhold til alle disse kommende endringene. Men det blir jo kjekt å få 2019 modell da. :-)
 7. Takk Fredrik. Har skjønt at Kodiaq'ene har kommet raskere. Har en kollega som bestilte det etter meg, og hun har også fått sin. Utfordringen er at vi har levert inn vår bil, og forhandleren har dårlig med demobiler å låne ut. Har hatt leiebil den siste måneden, heldigvis fått en grei pris på den i allefall. Står på skjermdumpen jeg fikk i dag at det er 2019 modell. Stemmer det tror dere?
 8. Hadde et håp om å sitte med ny bil så ganske snart. Bil var ferdig produsert 13.8, men har fortsatt ikke kommet videre fra fabrikken, og dermed går jo tiden. Har noen av dere opplevd at bilen har blitt stående ved fabrikken i lengre tid? Selger har sendt mail for å høre hva som har skjedd.
 9. Ditec Ceramic Ultra

  Hei, slenger meg med her. Jeg vurderer også Ditec Ceramic Ultra på bilen min som kommer i August. Men har også vært usikker, og når jeg leser deres svar her blir jeg også ennå mer forvirret. Hørte med selger og de kunne levere med noe ekstra beskyttelse og han skrev at de hadde noe som het Ceramic shield, som kunne legges på som ekstra beskyttelse, skulle være noe av det samme som DCU sa han. Kostet 5990 kr. Jeg er jo interessert i noe som kan beskytte lakken på en god måte, og da kan jeg godt betale litt for det, men hvis det viser seg at det ikke har så mye for seg, så må jeg jo se etter andre alternativer.
 10. Ser flott ut @Karoq2018. Hvordan syns du fargen er i forhold til hva du fikk se ved bestilling? Har jo bestilt samme farge selv, og syns det er så vanskelig å få et ordentlig inntrykk av den.
 11. Farge kombinasjoner

  Gleder meg til å se flere bilder 😊
 12. Tusen takk for gode innspill @Superb lll, skal ta det med selger. Det var han som mente jeg ikke trengte oppvarmet frontrute når jeg hadde den andre greia 😉 Veldig greit å være ops på det du sier ja. Skvettlapper må vi få på, trodde det liksom fulgte med jeg. Skal sjekke ut det med lyd, det er i allefall elendig i den Toyota’n vi har nå. Litt skeptisk til alle disse assistentgreiene. Lite moro hvis bilen bråbremser når man skal gjøre forbi noen.
 13. Ja ja, her er min kommende bil. Gleder meg veldig til å få den. Fått beskjed om at den kan være klar i uke 32. Har bestilt den i Cappuccino beige med beige skinninteriør. Til ene ungens glede og den andres skrekk ;-) Utstyr som er bestilt: SUN-SET, MØRKE RUTER PHONE BOX MED WIFI TRAFIKKSKILTGJENKJENNING MULTIRATT MED VARME TRANSPORTPAKKE - foldbart hengerfeste, foldebod, elektrisk bakluke med sensor, BUSINESS PAKKE STYLE SKINN - 18" Mytikas aluminiumsfelg, Ryggekamera, Amundsen navigasjon med Wifi, Interiør i skinn, Adaptiv Cruicecontrol, Kjørefeltassistent (Lane Assist), Køassistanse (Traffic Jam Assist), Ulykkesassistanse (Emergency Assist) VINTERPAKKE - varme i setene bak og parkeringsvarmer 16" CONTINENTAL U.PIGG Detaljer: 02 NANUQ SØLV Tror det skulle være det meste. Valgte ikke 4x4 da vi ikke har behov for det. Kjører stort sett rundt på Østlandet og de fotballbaner som finnes der, og en og annen tur over til Sverige.
 14. Farge kombinasjoner

  Tusen takk for info @Superb lll. Skal snekre sammen en tråd i kveld. Det blir litt ventetid ja, og jeg har en leasingbil som skal leveres i juli, så sommeren kan bli artig uten bil ;-)

Mamsen vant dagen sist Mai 1

Mamsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

6 Lovende

Om Mamsen

 • Rang
  Medlem

Personlig informasjon

 • Bil
  Karoq

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×