Gå til innhold

Mamsen

Medlem
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Mamsen

  1. Jeg har lagt merke til det flere ganger når jeg har vasket bilen. Veldig skittent på bakdørene der. Foran går det greit. Ser det er en liten åpning under på døra, lurer på om det er der det spruter opp, men syns jo den lista bak der sitter ganske løst, og dermed lar skitten komme bak.
  2. OK, takk BGB, får ta en telefon til forhaandler da.
  3. Hei igjen, trenger litt råd. Flere ganger når jeg har vasket bilen, så har jeg lagt merke til at det samler seg skitt, og til og med små grus bak dørlisten på bakdøra. Skal det være sånn? Noe man kan gjøre for å unngå det? Vil jo ikke at det skal begynne å ruste bak der. Prøvd å ta noen bilder for å vise hvor det er.
  4. Takk, da prøver jeg det. 🙂 Er det denne filen som skal over?
  5. Heisan, jeg tenkte jeg skulle prøve å oppdatere navigasjonsdataene på min Karoq med Amundsen infotainment system. Så langt har jeg lastet ned zip. filen på pc'en min, og jeg har satt SDkortet i en kortleser, men jeg vet ikke hva jeg skal legge over på SDkortet. Må jeg slette det som er der først? Prøvde å flytte hele zip.filen og det var det ikke plass til på den fikk jeg beskjed om. Noen som kan hjelpe med meg te-skje?? 🙂
  6. Hadde den på diagnose i dag, en drivstoffsensor som må byttes ut. Heldigvis ingen stor greie, og helt greit å kjøre med så lenge.
  7. Hmm, har ikke opplevd at den hopper rundt sånn. Girproblemer har vært borte siden romjula. Snakket med Skoda i dag, og de sa at så lenge jeg ikke merket noe på yteevnen til bilen kunne jeg fint kjøre den frem til neste uke, selv om den varselslampen lyste. Må jo si det er litt kjedelig med ny bil og mye sånn små rusk.
  8. Tror det er 1,5 150hk TSI som er størrelsen på motoren. Karoq’en er mindre en Kodiaq motoren. Litt usikker på wltp, var akkurat rundt de tider den kom, men mener den ble produsert like før. Hvor finner jeg dette? 😊
  9. Det er den største bensinmotoren. Husker ikke størrelsen.
  10. Heisann, da har jeg vært på kontroll hos Skoda, og de fant selvsagt ingenting. Hadde vel ikke forventet det heller, men de var enige i at det var lurt å få de logg ført. Bilen har ikke hatt problemer med gir etter dette, men litt andre utfordringer har det vært. I forrige uke så satte en stein seg plutselig fast mellom bremseskivene, og for et leven det lagde. Trodde jo bilen skulle keepere. Heldigvis løsna den når jeg rygga. Nå i ettermiddag dukket det plutselig opp en varsellampe på panelet. Hjelpes, står at jeg må kontakte verksted umiddelbart 😬 Noen som vet hva det kan være? Legger ved et bilde. Har lest i manualen, men skjønner ikke stort av det.
  11. Takk Sjåføren, skal kontakte de over nyttår. 🙂 Will do. 🙂
  12. Heisann, jeg har hatt med Skoda Karoq i ca 2,5 mnd nå, og er stortsett godt fornøyd. Vi har allerede kjørt over 3500km, så begynner å bli kjent nå. Det er likevel en ting som bekymrer meg litt. To ganger har det skjedd at etter at jeg har rygget ut av garasjen og skal kjøre fremover, så skjer det ingenting. Bilen vil ikke av flekken. Har prøvd å sette den i reversj igjen, men heller ikke det har hjulpet. Det tar vel ikk mer en et minutt, så begynner den å oppføre seg normalt igjen, og vi kan kjøre av gårde. Syns jo ikke dette er helt innafor, og merker at de gangene det har skjedd, så holder det på å skje igjen når jeg må bremse opp foran kryss e.l. Da må jeg skikkelig trykke på gassen, så hopper den litt fremover og vi er i gang igjen. Tror jeg leste et sted at dette kunne skje med DSG-kassene, har noen andre opplevd dette, og hva bør man gjøre? Tenkte å kontakte forhandler, men det er jo litt vanskelig for dem også sikkert, når det bare skjer en gang i blandt.
  13. Tusen takk. ? Nei, noen god forklaring har jeg ikke fått. De syns spesielt det var rart at den ble stående så lenge på kaia, i og med at det ikke var så mange biler som kom til landet i den perioden. Fikk ikke snakka så mye med dem om det i går, da jeg måtte skynte meg innom for å få hentet den ut. De holdt åpent 1.5 time på overtid så jeg skulle rekke innom. ??
  14. Se hva jeg fikk med hjem fra ferien i går. Den er bare så fin. Har vært spent på fargene, men er veldig fornøyd. ?
  15. Takk igjen for info @Superb lll. Skjønner at ting tar tid, men begynner å bli veldig utålmodig nå. Kjedelig med leiebil så lenge også.
  16. Fortsatt ingen bil i Norge. Det positive er at den i allefall har kommet til kaia i Tyskland nå, der har den stått en ukes tid nå fikk jeg høre. Fikk kopi av mail fra Møller i dag, og må si at jeg er overrasket over at de faktisk ikke vet hvilke biler som kommer på de ulike båtene. Går visst bare en båt denne uke, torsdag, og Møller kunne ikke svare på om den var med der. Vi drar snart på ferie, og må si det er rimelig kjipt hvis vi ikke får den før vi drar.
  17. Jeg har fortsatt ikke fått noen avklaring ang. bilen min. Purret i dag, og fikk dette svaret da jeg spurte om han hadde hørt fra Møller. «Nei, de tviholder litt på informasjonen, men vi kan anta at det har noe med de nye avgiftene å gjøre og det skal vi få mer informasjon om på et møte i dag. Motoren du har valgt å kjøpe er godkjent etter nye WLTP-standard (det nye avgiftssystemet) så normalt sett så skal det ikke være noe grunn til å holde igjen denne på fabrikken.» Er det ikke rart at de ikke kan informere forhandler om hva som forsinker bilen?
  18. Takk for info Superb III. Heldigvis så skal den bare til Drammen, så ikke lange turen fra Oslo. Spent å høre fra selger hva slags svar han får. Han trodde den skulle være på vei mot Oslo ganske kjapt, så det er nok noe som har skjedd i forhold til alle disse kommende endringene. Men det blir jo kjekt å få 2019 modell da. :-)
  19. Takk Fredrik. Har skjønt at Kodiaq'ene har kommet raskere. Har en kollega som bestilte det etter meg, og hun har også fått sin. Utfordringen er at vi har levert inn vår bil, og forhandleren har dårlig med demobiler å låne ut. Har hatt leiebil den siste måneden, heldigvis fått en grei pris på den i allefall. Står på skjermdumpen jeg fikk i dag at det er 2019 modell. Stemmer det tror dere?
  20. Hadde et håp om å sitte med ny bil så ganske snart. Bil var ferdig produsert 13.8, men har fortsatt ikke kommet videre fra fabrikken, og dermed går jo tiden. Har noen av dere opplevd at bilen har blitt stående ved fabrikken i lengre tid? Selger har sendt mail for å høre hva som har skjedd.
  21. Hei, slenger meg med her. Jeg vurderer også Ditec Ceramic Ultra på bilen min som kommer i August. Men har også vært usikker, og når jeg leser deres svar her blir jeg også ennå mer forvirret. Hørte med selger og de kunne levere med noe ekstra beskyttelse og han skrev at de hadde noe som het Ceramic shield, som kunne legges på som ekstra beskyttelse, skulle være noe av det samme som DCU sa han. Kostet 5990 kr. Jeg er jo interessert i noe som kan beskytte lakken på en god måte, og da kan jeg godt betale litt for det, men hvis det viser seg at det ikke har så mye for seg, så må jeg jo se etter andre alternativer.
  22. Ser flott ut @Karoq2018. Hvordan syns du fargen er i forhold til hva du fikk se ved bestilling? Har jo bestilt samme farge selv, og syns det er så vanskelig å få et ordentlig inntrykk av den.
  23. Mamsen

    Farge kombinasjoner

    Gleder meg til å se flere bilder ?
  24. Tusen takk for gode innspill @Superb lll, skal ta det med selger. Det var han som mente jeg ikke trengte oppvarmet frontrute når jeg hadde den andre greia ? Veldig greit å være ops på det du sier ja. Skvettlapper må vi få på, trodde det liksom fulgte med jeg. Skal sjekke ut det med lyd, det er i allefall elendig i den Toyota’n vi har nå. Litt skeptisk til alle disse assistentgreiene. Lite moro hvis bilen bråbremser når man skal gjøre forbi noen.
×
×
  • Opprett ny...