Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

sibjo

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. sibjo

  SOS FEIL Kodiaq18

  Liten uppdate. Bilen ble levert inn til verksted hos forhandler 1.10-18 og idag fikk vi bilen tilbake.... Det som dem først prøvde var å "fjern" feilsøke sammmen med fabrikk, det ble deretter byttet radioenehet og utført noe testing av bilen før dem kunne si seg fornøyd og levere ut bilen til meg, men at dem ikke viste 100% sikkert om feilen var borte.
 2. sibjo

  SOS FEIL Kodiaq18

  Min var inne på Fredag 21/9 for å bytte den enheten som styrer alt dette, da ble nyeste oppdateringer lastet inn til ingen nytte.
 3. sibjo

  SOS FEIL Kodiaq18

  Hei heyyeh. Takk for svar! Ser ut til at det er noen flere tilfeller hvor dette er et problem uten noe særlig form for løsning, bortsett fra en det det var byttet ledningsnett, antenne og noe annet.
 4. Hei!! I sommer fikk vi våres Kodiaq, rett føre ferien! Vi hadde ventet i ukesvis på bilen, forsinkelse etter forsinkelse dukket opp... Dagen var kommet og vi kom til forhander for å hente bilen, kikka inn for å se vidunderet som stod bak glassdøra.. fikk en kjempegod omvisning fra selger i bilen om hva alt var og hvordan det brukes. Starter opp og skal kjøre de første meterene.... PLING!! SOS NØDANROP. VERKSTED! Selger og et par andre bruker en god times tid med pc og styrer på inne i bilen, men nei.. Vi reiser med bilen slik den er, feilen kommer og går på ferieturen... ganske plagsomt da denne enhenten som styrer dette kobler også ut bluetooth så ingen musikkstreaming eller anrop.. Det blir time på verksted.. enheten som styrer denne funksjonen mister kontak, men den er nå prøvd mange ganger og virker som den skal.. Supert:) .. neste dag, PLING!! Ny time på verksted, konkluderer med fabrikk at enheten som skal styre dette er gåen og ny blir bestillt.. Ny time om 2 uker. Verksted time nr3 Endelig skal det bli slutt på dette... Beskjeden vi får er at eneten er byttet og vi finner ingen feil nå... knall!! Etter 100M..... PLING!!! Inn på kundemottak viser bilde av at feilen nok en gang er der. Etter en stund får jeg beskjed på mail om at det er funnet samme feil på en bil i Tyskland som det jobbes med for å finne ut av hva som kan være problemet... vi tar kontakt.... Så mitt håp er at det kanskje finnes en sjel her inne som har slitt med det samme og kan komme til hjelp:)

Community Reputation

0 Neutral

About sibjo

 • Rank
  Newbie

Personal Information

 • Car
  Kodiaq Style 18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...