Gå til innhold

Terjen

Medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Kodiaq

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Terjen sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Terjen

    Rustne bremseskiver.

    Har skjønt at jeg ikke er eneste med rustne bremseskiver bak på en Kodiaq 2018mod med km 45000. Er nok dårlig kvalitet på disse som følger med bilen som ny. Men er det noen som vet om det er noe hokus pokus med å bytte skivene og klossene bak selv ? Har gjort dette mange ganger på andre biler som jeg har hatt, men lurer på om det er noe elektronikk som lager trøbbel og feilkoder hvis jeg prøver meg på dette ?
  2. Terjen

    Service Kodiaq

    Har fått pris på 2833. Da er det bytting av pollenfilter og kontroll av drenslange fra takluke som er spesifisert som matnyttige ting som blir gjort. Hadde det ikke vært for garantien så hadde jeg ihvertfall ikke brukt penger på dette til denne prisen. Det ligger seg i bunken av inspill som er med å danne totalintrykket av Møller bil..
  3. Terjen

    Service Kodiaq

    Jeg har fått innkalling til service på min Kodiaq 2018mod 190hk tdi. Hadde den inne for ett år siden på første servicen hvor de bytte olje, etc. Slik jeg forstod det så skulle de denne gangen stort sett bytte kupefilter og sjekke dreneringen for takluken. Dette skal de ha 2700 kr for. Ett nytt kupefilter får jeg kjøpt for en drøy hundrelapp og det er gjort på 5min å bytte selv. Er det noen som vet om denne servicen er påkrevd for å opprettholde garantien ?
  4. Har funnet denne som skal være godkjent da... http://www.antec-norge.no/art/skoda/kodiaq-2017 Skal også unngå radar og følere, men er nå ikke helt sikker på det da... Men takk for tipset, ikke dum de der...
  5. Har montert på foran på min kodiaq sportline. Var ferdig på en drøy halvtime..
  6. Hei. Er det noen som har montert kufanger på Kodiaq ? Vurderer dette, men har ikke funnet så mye å velge i akkurat. Har tanker om å henge på ekstra langlys/list på denne igjen. Ser for meg det kan bli en utfordring å ikke dekke til radar og følere i front. Syns også det er elendige ryggelys på bilen. Er det noen som har montert ekstra ryggelys ? Må evt disse også kobles til med «can bus» ? Eller går det her på gamlemåten med relé, hoved/styrestrøm...?
×
×
  • Opprett ny...