Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Wrathchild

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Wrathchild

  Uten betegnelse.

  Jepp, er der inn ja Har lest veldig mye om detailing av bilen der. Driver ikke med detailing av andre biler-kun min egen. Har ett arsenal av produkter fra bla. Swissvax, Scholl, Bilt-Hamber, Nanolex m.fl som jeg steller bilen med. Bilen er satt inn med Nanolex SI3D 9H+ keramisk lakkforsegling. Gir en utrolig glans og dybde og etter 4 mnd med minst en DCN-vask hver uke så ser den upåvirket ut. Nanolex Glass Ultra på rutene Spent på å se hvordan det ser ut til våren....
 2. Hei. Har vel allerede fått klarhet i dette. Jeg tok kontakt med forhandleren og forklarte situasjonen. Fikk time førstkommende Mandag for å finne ut av det. Etter dette ble jeg oppringt av verksmester som fortalte at de trolig vet hva som gjør dette. Det ligger inne en software-oppdatering som må til på min bil som deriblant går på timer og webasto'en. Får håpe dette ordner opp bug'en. veldig kjekk og fin funksjon. Webasto'en varmer opp bilen til 22 grader og kjølevannet til 80-90 grader glatt på 30 min.
 3. Wrathchild

  Uten betegnelse.

  Jeg fjernet dette på min Mai 2016 L&K. Brukte føner for å varme opp limet og la mellom ett tynt fiskesnøre og ruglet de vekk. Brukte citrusrens for å få vekk limrester etterpå. Husk å polere og sett inn lakken med LSP der du gnir, ved bruk av citrusrens eller neglelakkfjerner er lakken helt bar og må ha beskyttelse. I tillegg tok jeg av skiltholderne og pusset vekk reklamen med 2000-papir på de som er utrolig stygg. Da ble det en ren clean look synes jeg.
 4. Hei. Har en Superb stv L&K fra Mai i år. Har oppdaget ett lite problem med webastoen når jeg skal forhåndsprogrammere start på skjermen i bilen. Jeg får nesten alltid beskjed om at 12V batteri har for lite strøm til å aktivere webastoen-altså den kan ikke programmerestil start. At det er lite strøm på batteriet tror jeg ingenting på. Jeg får beskjed om dette selv om jeg har ladet det natten over med en CTEK intelligent lader. Webastoen starter alltid og alt er greit når jeg bruker fjernkontrollen. Hva kan dette være? Er det en softwarefeil? Ligger det inn en feil grenseverdi i systemet som må justeres?

Community Reputation

4 Neutral

About Wrathchild

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...