Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

SigurdH

Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 1. En tur nordover fra Trondheim anbefales så absolutt! Jeg har kjørt mye i Nordland/Troms/Finnmark i arbeid og trives veldig godt der, hyggelige og hjelpsomme folk er det overalt og. Kystveien opp til Bodø, ferje til Moskenes og Lofoten/Vesterålen på kryss og tvers er jo en fin tur uten at det blir altfor lange avstander. Ellers er det mange fine plasser lenger nord også uten at jeg klarer og plukke ut noen favoritter her og nå. Uansett bør du nok legge inn noen overnattinger på en slik tur så du har tid til en del avstikkere fra hovedveiene.
 2. Jeg, som er 183cm og rundt regna 100kg, sitter komfortabelt på begge sider her. Syns det ble litt trangt foran med Axkid sete på førersida, men det går det og hvis jeg må. Axkid Minikid Maxi-Cosi 2wayPearl Plassering av stolene foran Mellomrom som er igjen mellom setene bak.
 3. Vil tørre og påstå at det blir trangt med 3 barneseter i bredden, er ikke mye plass til overs mellom setene våres. Skal prøve og få tatt noen bilder i morgen.
 4. Ser bra ut! Hvordan syns du Iron S er kontra Iron X? Jeg har brukt Iron X hittil, men gikk tom her om dagen så tenkte og prøve Iron S denne gangen.
 5. SigurdH

  Isofix foran

  Jeg har isofix foran på min Sportline, regner med det er noe ala samme løsning på L&K setene uten at jeg kan garantere det. Vi merker hvertfall ingenting til dem så jeg ser ingen ulempe med at de er der. Burde støvsugd før jeg tok bilde ser jeg nå..

Community Reputation

2 Neutral

About SigurdH

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Domicile
  Tretten
 • Car
  '17 Superb Sportline

Recent Profile Visitors

343 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...