Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Komlo

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Takker for gode tips. Bilen har øyeblikk gått 100 000km. Eg trur servicen på 60 000km skulle inkludera oljebyte på denne (utan at eg har sat meg inn i det). Denne vart utført hjå Skoda merkeverkstad.
 2. Eg forstod i alle fall ingenting. I dag har eg firehjulstrekk igjen! No forstår eg endå mindre🙂 Eg køyrde ein liten tur med bilen i formiddag, og då var det ingen problem å koma seg opp bakkane. Ingen hjulspinn.
 3. Eg var redd for at eg må rett på den lange vegen til forhandlar. Litt merkeleg at det ikkje kjem opp noko feilmelding når slikt skjer.
 4. Hei! Min første tråd på dette forumet, som eg ikkje visste om før i dag. Eg har 2014mod Superb stasjonsvogn med 170hk diesel, automatgir og firehjulstrekk (eg lurer på om det er Haldex 4 på denne modellen, men er ikkje sikker). Problemet: I dag kom det mykje snø og var glatt. For først gong opplevde eg å ikkje koma meg opp bakken til huset mitt. Det viste seg at firehjulstrekken ikkje kopla seg inn, og eg berre spant på framhjulene? Nokon som har tips til kva som kan vera årsaka, og evt. løysinga? Litt frustrerande å ikkje koma seg fram no.

Community Reputation

0 Neutral

About Komlo

 • Rank
  Newbie

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...