Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Fagerdaal

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Takk for utfyllende svar! Greit å få vite litt på forhånd om disse! Ser fortrinnsvis for meg L&K-utgave, 2.0TDI 190hk, med 4x4. 4x4 og bl.a webasto anser jeg som et "must" oppe i kalde og snørike nord. Har i tillegg gått til innkjøp av bolig på en snørik plass. Hvordan er det adaptive understellet? Er det gassdempere? Hvordan er holdbarheten på disse? Har luftfjæring på nåværende bil, og ikke akkurat billig og reparere dette. Det som trekker meg litt mot Passat Alltrack, er den ekstra bakkeklaringen, og litt småting som LED-lys, og active info display bl.a.
 2. Hei! Vurderer for tiden ny bil, og valget står mer eller mindre mellom Superb og Passat alltrack, i årskullet mellom 16-18 modell, med alt fra 40-80.000km på telleren. Er det noen svakheter på disse superb'ene som man bør være obs på, eller noe annet du/dere vet om? Setter pris på alle svar :-)
 3. Har bestilt deaktivering av EGR hos tuningfirma nå! Får håpe det løser problemet hos meg og. Møller nekta og ta bilen inn til oppdatering sålenge EGR ikke var i orden, og såfremst bilen ikke var tuna. Så får bare se det an med dette. Fikk også høre at avgassmåling ikke skulle gi noe utslag på dette. Blir i første omgang kun deaktivering, så får vi se om det blir tuning litt senere!
 4. Tror løsningen blir deaktivering her også. Om denne blir deaktivert, bør bilen få EA189-oppdateringen etter dette, eller er det best og droppe dette? Tenker særlig på EU-kontroll og avgassmålingen da, om det blir for høye verdier? Bør bilen bli tunet i samme slengen?
 5. Hei. Som noen sikkert vet har jeg en Superb 2.0TDI 4x4 2012modell jeg har vørt plaget med feilkode på EGR, hvor motorlampa har lyst og bilen har gått i nødmodus med glødelampa blinkende. I dag skulle jeg bytte EGR, men pakka sammen da jeg så hvor mye jobb det var, i håp om bedre arbeidslyst i morgen. For artighetsskyld koblet jeg på vagcom og sjekke, og da var det plutselig null feilkoder på EGR, men i stedet kommet opp to feilkoder på "ROD". Sletta di og kjørte en god stund før nødmodus og samme feilkode kom opp. Er det noen her som har peiling på hva det kan være? Får null info om koden ellers. Legger ved bilde av koden. Kan det være noe helt annet som er galt på bilen, at det egentlig ikke er EGR? Takker så meget for alle svar på forhånd.
 6. Da ble jeg værtfall klokere på hvorfor de krever at denne blir byttet først, og det du skriver sier seg jo egentlig selv når jeg tenker meg om..!
 7. Men hvorfor har det seg at den er mest utsatt etter oppdatering? Hvordan stiller Møller seg til det om den nye ventilen ryker etter oppdatering igjen, om jeg bytter den (det må jeg jo før de i hele tatt tar inn bilen)? Her en bilde av feilkoden og, om det hjelper noe mer.
 8. Beklager at jeg ikke har fått det med.. Er snakk om en 2.0TDI, 140hk. Motorbenevnelsen har jeg desverre ikke akkurat nå. Ikke fått EA189 oppdatering fra VW, da de krever en feilfri bil før de tar den inn til oppdatering..
 9. Har gått til innkjøp av Vagcom og nå, skal ikke si meg proff på det, men har prøvd å kjørt noen tester på ventilen (tror jeg værtfall), slenger ut noen bilder av div målinger osv av den. Gjerne kom med noen innspill om dere ser hva/noe galt, da jeg ikke er 100% sikker på hva det skal vise. En annen ting, hvor sitter webastoen på disse bilene? På den "orginale" plassen bak støtfanger, fremfor framhjul?
 10. Hei. Har en 2011 modell Superb hvor motorlampa lyser, og etter litt kjøring begynner glødelampa og blinke og bilen går i nødmodus. Dette skjer kun ved småkjøring, med ujevn fart, hyppige nedbremsinger/pådrag, og så å si aldri ved jevn kjøring etter motorvei/landevei der keg ligger i 80km/t. Har fått ut to feilkoder som begge tilsier noe om EGR-ventil. Flere som har vært borti dette? Er det bare og belage seg på bytte av EGR? Takker for alle svar!

Community Reputation

0 Neutral

About Fagerdaal

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda Superb 2011

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...