Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Jonas

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. @Superb lll det gir jo en grei indikasjon. Er vant til en bil med speedometer som viser riktig hastighet. På denne ser jeg at jeg må ha 84-85 for å holde 80km/t. Antar det også gjenspeiler seg på tripptelleren at man i virkeligheten må trekke fra 5-6%. Kan selvsagt ta feil der. På bilen jeg hadde kunne man med rett utstyr programmere inn hjulets omkrets for å kalibrere speedometer. Vet du om Møller kan gjøre det på disse?
 2. Har nå fått brukt bilen litt og begynner å bli bedre kjent med den. Må si meg veldig fornøyd og angrer absolutt ikke på valget. Synd jeg ikke kjenner pre-faceliften slik at jeg kunne påpekt hva som er forbedret. Som lang person var jeg litt skeptisk til om sitteputen kom til å gi dårlig lårstøtte, men merket ingen ubehag på 3,5t kjøretur, så virker som gode seter. Angående forbruk så må jeg få gjort en test på en lengre strekning hvor jeg vet avstand og så fylle opp tanken for å regne forbruk. Bilen påsto den brukte 0,41 på en 15mils tur i helgen. Skal sies at det gikk rolig pga en del trafikk, men føler dette er "for godt til å være sant". Hva sier ekspertene? Køkjøring til jobb ble ganske komfortabelt med ACC i ECO-mode
 3. Takk for det @Superb lll. Felgene du har valgt kledde absolutt bilen og fargen. Jeg får tilføye at det er en leasingbil siden det kan påvirke enkelte av valgene mine. Skvettlapper bak spurte jeg spesifikt om, men fikk svar at det var foran det var lurt/behov. Så hvis de sier det og jeg ikke blir trukket ekstra for det etter 3 år så er det mulig jeg lar være. Samme med understellsbehandling tenker jeg. Lydisoleringsdelen hadde vært kjekt selv om jeg til nå syns den har vært ganske bra. Min ble til glede levert med Continental i stede for Pirelli på sommerdekkene. På vinter er det Pirelli pigg så får se hvordan støy blir da. Forbruket på en tur med en del høydemeter inkludert og fullt bagasjerom ble 5,3 i går. På vei hjem hvor jeg ikke kjørte fornuftig dro den opp totalen til 5,8. Syns dette er bra til å være helt ny motor og 4x4. Skal absolutt være mulig å få ned forbruket mer. Får se neste gang jeg tanker om den viser rett forbruk.
 4. Har en god stund lurt på hva neste bil skal bli, og endte opp med å bestille min første Skoda. Kjenner ikke så mye til merket fra før og det var ekstra spennende med MY20 som jeg ikke hadde sett i virkeligheten. Bilen kom denne uken, men har ikke vært så mye tid til den ennå. Slenger med et par bilder som ble tatt i full fart. Foreløpig veldig fornøyd med hvordan faceliften er. Felgene er det eneste jeg er usikker på. Ratt med paddles/varme og digitalt instrumentpanel er vel en av de få justeringene innvendig. LED matrix virker veldig lovende. Fikk en liten tur i høstmørket i dag. Ser ut til at den justerer fint rundt andre biler selv på svingete veier. Så også ut som den lyser opp bra på lang avstand. Virket som den blender ned litt på refleksjon fra veiskilt, noe som var unødvendig siden man mister litt langlys. Får se etter litt bruk hvordan det fungerer. Motoren virker sterk og fin og DSG-en girer raskt og jevnt. Gleder meg til å få testet den fremover
 5. @Superb lll Hentet min første Skoda i dag gleder meg til å utforske
 6. Jonas

  Forsikring

  @Superb lll, det høres ut som en god pris. 6767,- uten trafikkforsikring her. Leasing så er vel ca 700 mer enn for ikke-leasing. 75%, 16.000km, Superb L&K 2,0 190 4x4 2020. "Bil pluss" forsikring hos Gjensidige.
 7. Vet ikke hvilke skip de bruker, men fikk beskjed at min ble sendt fra Bremerhaven 24 aug. Eneste bilfrakter jeg fant som har kommet derfra og inn til Oslo 25 aug. er Autopride. Velger derfor å tro at min kom med dette skipet https://www.marinetraffic.com/no/ais/details/ships/shipid:299717/vessel:AUTOPRIDE
 8. @Superb lll takk for tips. Frontruta skal vurderes før det er for sent. "Et par andre småting" inkluderte lakkbeskyttelse, skvettlapper, bagasjeromsmatte og lastekantbeskytter. Så da nærmer jeg meg Selger antok levering i løpet av september. Han regnet med mer detaljer i slutten av juli.
 9. Takk! Ikke de mest dristige valgene på hverken farge eller motorisering 2,0 TDI 190hk 4x4 L&K . Quartz grey med sort interiør/tak. Propus Aero 18". - Gikk for 18 hovedsaklig pga. komfort, men skal innrømme at jeg er usikker på felgene. Usikker på begge 18" variantene, men har bare sett de på bilder. Digitalt instrumentpanel, hengerfeste, delingsnett, solgardin, multiratt med paddles og varme og et par andre småting.
 10. Hei. Har nylig bestilt meg min første Skoda og vil tipse om en ting jeg fant nyttig. Jeg syns bilkonfiguratoren på den tsjekkiske siden var bedre. Spesielt så er den grafiske delen med farger etc. mye bedre. Mulig den kommer på norske sider etter hvert. https://cc.skoda-auto.com/cze/cs-CZ/ Minuset er selvsagt at språket er en utfordring, men med den norske pris- og utstyrslisten var det meste forståelig. Så nå er det bare å glede seg til levering av Superb 2020 for min del

Jonas last won the day on September 13 2019

Jonas had the most liked content!

Community Reputation

5 Promising

About Jonas

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Superb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...