Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Musify

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 1. Hei! Til forrige Octavia hadde jeg takboks av typen Thule Pacific 700 og et takstativ Mont Blanc (standard rektangulær fasong - type plystrestativ). Til Kodiaq'en tenkte jeg at jeg i hvertfall måtte oppgradere stativet, så jeg har montert et Thule Wingbar Edge. Dette er såpass bredt, at den "kloa" som skal slutte om stativet ikke går rundt på samme måte som tidligere (naturlig nok). Jeg syns det ser litt rar ut, men boksen sitter tilsynelatende godt fast.. Noen som har en formening om dette er et problem eller ei? Har noen brukt andre Thule bokser med dette stativet og tilsvarende feste? Finnes det en annen "festeklo" til denne type stativ? Vurderer å bare oppgradere takboksen, men det finnes jo også morsommere ting å bruke penger på i ferien..
 2. Det er naturlig å tro det, men det er allikevel ikke gitt at det skjer noe med det som logges om ingen klager.. 😊
 3. Jepp, det er gjort. Feilmeldingene er så generiske som de får blitt ("Noe gikk galt"), og sikkert kjempenyttige.. 😁
 4. Det lugger fortsatt hos meg, men det tror jeg det har gjort tidligere og - f.eks: I går formiddag fikk ikke app kontakt med bil. I går kveld var det OK (da hadde jeg kjørt en tur på ettermiddagen). I dag morges skulle jeg planlegge oppvarming fra app, da var det null kontakt. Etter en liten kjøretur var jeg gikk jeg inn i app for å teste - da var det kontakt...

Community Reputation

0 Neutral

About Musify

 • Rank
  Newbie

Personal Information

 • Car
  Skoda Kodiaq 2.0 TDI 190hk L&K 4x4 DSG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...