Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Sylfest

Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Takker og bukker. Var litt usikker da det er min første Møller bil. Tidligere biler har jeg har hatt har gått både 2 til 5 år uten at det har skapt problemer.
 2. Hei Min første Skoda, en Yeti skal nå inn på "Inspeksjon". Verkstedet foreslår skifte av bremseveske. Da jeg kjøpte den for et år siden ble dette utført i følge en "Servicepunktliste" som fulgte bilen. Kun kjørt 6000km etter dette. Følger ikke servicehefte med denne bilen, men skulle tro det holdt med skifte annet hvert år eller hva? På volvo er det 2 år, Takker for innspill. Ellers er jeg veldig fornøy med min Yeti !
 3. Takk for innspill!. Har funnet ut at det er maks plass til 4 telefoner. Uten en av disse telefonene får jeg ikke tilgang til en undermeny som gir adgang til å slette en eller flere telefoner. Har funnet ut at det til mediaspiller er koblet til 4 telefoner, men i mediaplayer er det ikke tillatt og slette en spiller hvis det er en telefon. Forrige eier er på Rena så det blir en lang reise for å fikse dette. Reset på MDF sletter ikke telefon. Fant så dette på nettet, så det blir en tur til Møller No Bluetooth menu on MFD Some users look for the Bluetooth menu on their MFD screen and just can’t find it. Your Passat is able to store four paired devices in its memory. What you need to do is grab one of those old devices that you know is paired to the car and connect it. Once your old device is communicating with the car, the Bluetooth menu will appear again in the MFD. Now you can follow the steps to install a new device and/or delete an old one. Reset factory settings If you’re unable to pair a new phone or get access to delete old devices from the car’s memory (for example, maybe our staff paired one of our phone to your car while demonstrating how easy the process is and you can’t remove it) it may be best to reset the system to default settings. Check your owner’s manual for instructions, or bring your car into Folsom Lake Volkswagen and we’ll reset it, free of charge.
 4. Den lille skjermen er antagelig hovedskjerm. På radioen dukker det opp et omriss av bilen når jeg setter den i revers. Antar dette er ryggesensoren. Ellers ingen skjermer. Typebetegnelse på bilen er YETI OUTD AMB OTD81/2.0 M6A.
 5. Nettopp kjøpt bilen, så jeg er helt fersk. Hva mener du med "enhet". Det jeg vet at de kaller skjermen MAXI DOT. Årsmodell 2015
 6. Takk for svar. finner bare 2 valg på displayet som gjelder telefon: Kople til eksisterende bruker eller Ny bruker. I mediaplayer finner jeg 3 telefoner. Prøver å slette der, men får melding: "Kan ikke slette. Brukes som tel. av bruker." Kanskje et oppdrag for Møller.
 7. Prøver å legge til ny bruker. Melding om ingen telefon funnet. I bruksanvisningen står det at om det ikke er ledig plass, skal eksisterende profil(er) slettes. Finner ingen ting i menyen som kan indikerer hvordan slette. Mobilen er ok.

Community Reputation

0 Neutral

About Sylfest

 • Rank
  Newbie

Personal Information

 • Domicile
  Oslo
 • Car
  Skoda Yeti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...