Gå til innhold

skodaminførstebil

Medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

skodaminførstebil sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk. tenkte kanskje å forsøke å tette mindre hull med sikaflex el. lignende, evt. i kombinasjon med noe vannbestandig tape/remse. Vet du hva en sånn deksel koster å bytte sånn ca.?
  2. Kjørte på en kant på en terrengvei og fikk hull i plastdekslet, både på h. og venstre side. Er av hardplast, ligger midt under bilen omtrent under baksetene. Største hullet (har totalt 3 hull der pga. uhellet) er kanskje 5X5 cm. Se bilder. Også satt pris på hva dere mener man bør gjøre her, bør man bytte dekselet, gi "faen", eller forsøke å tette igjen med noe? Info om bilen: Skoda Combi II, CAYC/1Z5 (stasjonsvogn). 1.6 TDI 105 HK 2013 modell (er vel prod. i 2012). Takk!
  3. Hei. Jeg har hatt bilen på verksted (ikke merke verksted). Og har fått følgende feilkode: GEARKASSE: feilkode P189B Gearkobling 2. For lille koblingsslør (står på svensk tror jeg). Har ikke fått noe feilkode mens jeg har kjørt, så usikker på hva det kan være. Bilen var der egt. for å sjekke air condition. Jeg har byttet turbo, så kan hende dette er en gammel feilkode som henger sammen med turbobyttet og som er lagret og dukket opp da verkstedet leste av alle modulene idag? Noen som har noen tips til hva det er og om jeg bør sjekke dette på et vis? BIL: Skoda Octavia II, 2012, 1.6 TDI
  4. dette skjedde med min også. Vet dessverre ikke hva som ble gjort eller årsaken til det, siden det ble en garantisak. Men vifta stod på og tappet batteriet etter motor var skrudd av og jeg hadde gått inn (sjekket en gang, og da hadde det gått 25 minutter og vifta gikk fremdeles).
  5. Hei idag fikk jeg varsellampe på lys, og det var det ene nummerskiltlyset bak på bilen som hadde sluttet å lyse. Gikk ut og så at det hadde gått. Er det noen andre som har fått dette problemet? Noen som vet hvor ofte det er vanlig å bytte pære over nummerskiltet (det er 2 stk. lys der, så bytter begge når jeg først bytter)? Bilen er en 2013 modell, men har ikke gått langt, faktisk ikke en gang 60 000.
×
×
  • Opprett ny...