Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

SuperJ76

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 1. Dashboardet ligner veldig på det som er i Golf pr idag. Personlig liker jeg det bedre enn dagens, men spørs vel om Skoda "får lov" til å bli så lik Golfen, som vel skal være et hakk opp på rangstigen?
 2. Eneste ulyden jeg har er taket. Ikke kritisk, men irriterende nok.
 3. Forhandler forsøkte å fikse det en gang, uten problemer. De skal få en ny sjanse neste uke. Bensinforbruket er som jeg forventet det, dvs over hva Skoda påstår. Ligger på 1l på smågjøring, og nede i 0,8l på langturer. Håper det bedrer seg litt etter at motoren har gått litt mer. Men motoren er jeg veldig glad i, så kan leve med litt høyt forbruk.
 4. Vet det er mulig å montere de originale med litt tilpasninger, men har ikke gjort det. Briskoda skvettlapper Har tenkt å høre med forhandler om de kan fikse dette for meg.
 5. Har snart kjørt 3000km, og ikke merket noe til dette. Hvor langt har din kjørt Henrik? Har imidlertid en irriterende knirkelyd i panaoramataket.
 6. Hei. Beklager sen oppdatering. Bilen går som ei kule, sitter bra på vei både på motorvei og humpete fjellvei. Er stort sett veldig fornøyd. Brukte litt tid på å sette meg inn i all teknologien. Stor overgang fra 12 år gammel bil. Dessverre så har panoramataket i det siste begynt å knirke, og ble ikke fikset etter første forsøk av forhandler. De skal snart få et forsøk til, så får vi se.
 7. Jeg fikk 20000 av listepris ved å kontakte flere forhandlere, ellers var det ikke mye å hente. Innbyttepris var like forferdelig alle steder, så må selge den gamle selv.
 8. Sjekket heller ikke opp kart, men bør jo være gratis. Er vel opp til importør i hvert land kanskje. På det britiske forumet virker det som folk laster det ned gratis. Bilene jeg prøvekjørte hadde ikke trafikkskiltgjenkjenning så fikk aldri testet, men de faktisk leste skiltene bør vel vises i MaxiDot uavhengig av hva som er lagret i navigasjonen? Ellers så fikk jeg telefon fra forhandler på mandag, og bilen sto da i Drammen og er på vei til forhandler nå. Bare dager igjen!
 9. Testet en med oppvarmet frontrute, og i motlys og med briller, så ble det mye gjennskinn/refleks i ruten. Så siden jeg da har bensin og parkeringsvarmer, så droppet jeg det
 10. Tenkte jeg fikk lage min egen tråd her. Har i bestilling: Octavia Scout 1.8 TSI, 2016 - Topaz Brown Metallic Valgt alt av tilleggsutstyr - oppvarmet frontrute og phonebox. Nivalis Antrasitt 17" sommerfelg og Hawk 17" Felger vinter med Continental piggfri. Hadde litt lyst på Matterhorn på sommerdekk, men det ble mye styr å få til. Forventet på plass mot slutten av måneden (august)
 11. Får man festet skvettlapper på Scouten? Har du hørt noe mer angående levering @Tor2r? Vi tro våre ble laget samtidig. Begynner å bli klar til å motta ny bil nå.
 12. Når det gjaldt serviceavtalen, var det mer kundebehandling enn kroner og øre jeg reagerte på @Tor2r. Jeg så også på Quartz Grey Metallic, men landet på Topaz Brown, etter å ha sett begge i møkkete (les: virkelig) tilstand. Hva var grunnen til at du valgte 18" til en Scout @Jokke? Er de også i anthracite?
 13. Hei. Jeg valgte som deg @Tor2r og med samme begrunnelse. ☺ Så bl.a. på Mazda6 med AWD, men ingenting slo Scouten når det kom til mest bil pr krone.

Community Reputation

1 Neutral

About SuperJ76

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...