Gå til innhold

Larsja

Medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Larsja

  1. Larsja

    Skifte knekt bærearm

    Hei, har en 4x4 2009 model diesel som jeg var så heldig å få knekt bærearmen på, bak venstre. Nå var jeg inneforstått med at den skulle kjøres til den ble spiker, men at den hvertfall skulle holde til neste sommer. Men det er vel å forvente på vestlandveier og salt. Spørsmålet er, hvordan det er å bytte ut slikt, selve delene er ikke så dyr Bærebru: ca 5-800 kroner, Fjær ca 8-1000 kroner, gange 2 siden det er sikkert greit å gjøre det på begge sider. Om jeg kommer unna med 5000 kroner for å ha bilen 1 år til er jeg fornøyd, vet jo aldri hva som kan ryke neste gang så en gang må det si stopp.
  2. Min begynte plutselig å virke igjen også, oppdaget det tilfeldigvis da jeg var på Danmarksferie ^^
  3. Km på den? Register skal vel skiftes på en viss km? Om den hadde passert dette når den ble solgt har du vel kanskje en sak?
  4. Larsja

    12v plugg

    Endte opp med å bare kjøpe originalt horn, fikk ikke kjøpe løse plugger hos møller og leveringstiden på plugger fra nettet var noen uker for mye. Hadde jeg hatt bedre tid hadde jeg nok gått for noe slikt.
  5. Larsja

    12v plugg

    Hei, er på jakt etter 12v plug til hornet mitt, det er en generell VAG plug, trenger den som skal plugges til bilen, altså med 2 flatstifter. Forhørte meg med forhandler, men de solgte bare hornet og får det eventuelt ikke før på mandag. Noen som har noen tips på forhandler? Aliexpress hadde 17-2x leveringstid 😝
  6. Ah flott, takker for tips 👍 jeg får krysse fingrene
  7. Altså du skrudde løs deksler på bakdøren og rettet på de ledningene som lå der? Eller skrudde du løst noe i bakluke/bagasjerom?
  8. Min og har sluttet å virke. Hva fant du ut og hvilke del endte du opp med å kjøpe eventuelt?
  9. Hei, har en 2010 yeti hvor hornet ikke lager lyd når jeg presser på rattet. Kommer klikkelyd og sikringer er i orden. Jeg holder nå på å skulle få fikset dette. For å få ned frontfangeren må jeg da skru ut skruene på hver side ved siden av lyktene på hver side? 2 stk med mutter under?
×
×
  • Opprett ny...