Gå til innhold

Steinar N

Medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Superb

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Steinar N sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Når jeg skal rygge så kommer det en høyere og tynnere pipelyd enn vanlig og i displayet står det at det optisk parkeringssystemet ikke er tilgjengelig for øyeblikket. I tillegg så begynner lampen for ryggesensor ved siden av girspaken å blinke. Da jeg nevnte det på verkstedet så mente de at det bare var is på en føler, men det stemmer ikke. De hadde ikke noen andre gode ideer. Noen som har vært borti det samme?
  2. Flott, takk for det. Problemet han nevner er jo akkurat det jeg har problemer med så da er det kanskje et ikke helt ukjent problem heller.
  3. Det er vel den med facelift før de kom med ny modell. Det er en 2015 modell som er førstegangsregistrert på høsten 2014. Forsøker å legge ved en liten video som viser hvordan den oppfører seg IMG_2283.MOV
  4. Jeg vet sannelig ikke om det går å dra den ut. Klarer ikke helt å se hvordan jeg skal gjøre det i hvert fall. Kan jeg plukke ut noen sikringer for å kutte strømmen til enheten eller vil ikke det ha noen effekt? Og hvis det har noen effekt, hvilken sikring er det? Forsøkte å se litt raskt på oversikten over sikringer uten at jeg fant det ut...
  5. Det har hendt at den har slått seg på etter lang tid men den siste tiden har ikke det skjedd. Sist det skjedde kjørte jeg fra Oppegård til Valdres før den var ferdig med alle restartene. Det har blitt gradvis dårligere. Hadde håpet at det hadde fungert å kutte strømmen helt så alt fikk en reboot, men det går kanskje ikke? EA Bryn foreslo at det var noe med antennen men klarer ikke helt å se noe logikk i det.
  6. Jeg har en 2015 Superb og når jeg starter bilen så kommer Skoda logo og Skoda Navigasjon opp på skjermen, så står det der en stund før alt slukker og starter på nytt. Sånn kan det holde på i det uendelige. Så jeg har da ingen radio, ingen telefonforbindelse (selv om telefonen kobler seg til uten at noe lyd kommer) og ingen navigasjon. Når jeg har snakket med et par verksteder om det så får jeg bare vite hva de skal ha for å feilsøke det, ikke noen kostnad på hva det vil koste å eventuelt få fikset det. Noen som har noen gode forslag på hva feilen kan være og hvordan det kan fikses?
×
×
  • Opprett ny...