Gå til innhold

Helge

Medlem
 • Innlegg

  97
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Helge vant dagen sist 17. november 2019

Helge hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

 • Bil
  Octavia

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Helge sine prestasjoner

Rutinert medlem

Rutinert medlem (3/4)

13

Nettsamfunnsomdømme

 1. Klarte ikke å vente på Skoda sin, så ble en EQC i stedet. Håper jeg blir fornøyd også med kunde oppfølgingen som jeg mener Møller har mye å gå på. Flott å kunne prøvekjøre først også og ikke minst bli fulgt opp når en viser interesse for ny bil.
 2. Jeg valgte el seter når jeg kjøpte Octavia i 2016. El-setene hadde/har mye bedre justeringsmuligheter spesielt at en kan justere de i opp/ned (i høyden) noe en ikke kan med manuelle. Dette ga mye bedre støtte under beina/låra.
 3. Helge

  Hundehår

  Da er Skodaen vaska, lenge siden sist. En parkeringsbulk og en skramme etter et skur som kom seilende i vinden ellers intet, må si meg fornøyd med at det ikke er mer på en 2 år gammel bil. Ingen hull i lakk så ingen grunn til bekymring? Føler at tekstilvalg for gulv og bagasjerom er meget effektivt for å samle hundehår og sagflis, så om noen har noen gode råd mht feks noe en kan sette teppene inn med for å fjerne borrelås effekten, så tas de imot med takk? Flis og hår var definitivt lettere å støvsuge bort på tidligere biler, så det har noe med Skoda sitt valg av tekstiler å gjøre.
 4. Leste også på NRK.no at lysbryteren ikke skulle stå i auto. Mener dette er direkte misvisende om ikke feil, når lysbryter står i auto tennes front lysene når det blir mørk da vil baklysene også slås på. På min Octavia og tidligere biler så slås lys på i tunneler og en får dermed også baklys. Oppsummert så vil ikke baklys slås på om lysbryter står i off, da har en kun kjøre lys.
 5. Hei Tiden var kommet for oljeservice og denne gangen brukte jeg merkeverksted. Da jeg skal hente bilen opplyser de at batteriet er byttet på garanti/ reklamasjon, dette da det i kaldt klima hadde vist seg at bilene ikke alltid startet som de skulle. Spesielt ved bruk av auto stopp/ start funksjon ble sagt. Denne slår jeg konsekvent av og har heller ikke opplevd noe problemer. Om nytt batteri er flere amper timer vet jeg ikke, men det er i hvertfall pakket fint inn i noe som tilsynelatende ser ut som skal isolere. Tenkte dette kunne være nyttig info om noen opplever problemer med å få start. Octavia 2017 modell.
 6. Kan vanskelig se at det er nødvendig, men om du likevel velger å gjøre det så bruk Lanolin og ikke noen av disse tectyl lignende produktene som bare gjør vondt værre på biler som har rullet litt. Lukker fukten inne og det ruster mer enn noen gang.
 7. Helge

  Ny nøkkel

  Vet du kan kjøpe på Ebay og programere selv. Har ikke prøvd selv, men ungdommene til kollegaen min gjør det fra tid til annen og det går som en lek iht ungdommene. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xkey+octavia.TRS0&_nkw=key+octavia&_sacat=0
 8. Appen dokumenter kun det som blir utført hos Møller. Mange ikke merke avhengige verksteder som gjør like god jobb, men da må en passe på dokumentasjonen selv.
 9. Å utelate service heftet føler jeg er et tiltak for å få flere til å bruke merkeverksted, men det går fint lage en mappe hvor en lagrer utskrift av gjennomført service og samt faktura. Da kan en hvertfall dokumentere at service er utført. Det er ikke behov for å benytte merkeverksted for å opprettholde garanti/ reklamasjon.
 10. Har tidligere hatt Audi som også er en del av Møller konsenet. På disse bilene ble all service utført av lokalt verksted uten at det var en utfordring når det kom til garanti/reklamasjon. Selve reklamasjonsarbeidet ble selvfølgelig utført av Møller verksted. Hovedgrunn for å bruke lokalt verksted er ren bekvemmelighet mht avstand fra hjemmet, men det er også grunn til å tro at det kan ha vært rimeligere. Lokalt verksted har lister de følger . Service listene inneholder selvfølgelig de pålagte service punktene. Det blir også dokument hva som er utført om det skulle oppstå spørsmål.
 11. Hva ble dine erfaringer mht støy før etter understellsbehandling?
 12. Helge

  Hundehår

  Har hund noe som medfører mye hår i bagasjerommet. Dette er korte stive hår som støvsuger vanskelig klarer å ordne med. I dag forsøkte jeg med gummi børste og denne var meget effektiv. Er levert sammen med noen dørmatter fra Enjo og jeg anntar den kan kjøpes separat. Bilder sier det meste? Øverste er før børsting og nederste etter kun børsting. Årsaken sitter beskjemmet og ser på?
 13. Helge

  Skoda Octavia

  Jeg har Octavia med bad road oppsett og opplever den ikke som sporete. Octaviaen har 17" dekk og noe større ville jeg ikke valgt. Det er forskjell på hjulopphenget bak på de forskjellige Octaviane mener å huske at det hang sammen med hvilken motor som ble valgt. Audi A6 som jeg hadde før Octavian sporet mye mer, men dette var ene og alene knyttet opp mot for brededekk og lite profil. 245/40- 18 om jeg ikke husker feil. Så hva en vil prioritere må være opp til hver enkelt, men mer gummi og litt smaleredekk gir mye mer komfort. For meg var valget lett basert på erfaringene med Audien.
 14. Kjøre komputeren sier 0,73 etter 8800 kjørte km.
 15. Nøkkel til hengerfeste på vår Octavia er helt identiske. Les bruksanvisningen godt, har god tro på at hengerfeste kan ha satt seg godt fast om det ikke regelmessig har vært tatt av og smurt. Skikkelig dårlig løsning som gjør at jeg godt forstår at hengerfestene blir stående permanent på bilen. Lykke til
×
×
 • Opprett ny...