Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Mariusbekk

Member
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg skal på verksted med min i begynnelsen av Juni, skal gi flere svar da
 2. Nei dessverre, har kun oversikt over deler, delenummer og bilder. Noen av delene med priser, noen uten. Alt originalt levert hos Møller.
 3. Null problem! Bare si ifra om det er noe mer du lurer på så kan jeg slå det opp i oppslagsverket!
 4. Noen som har sett dette før? Jeg visste ikke om dette tilvalget når jeg fikk min 2015 modell haha. MOD: Slett denne om det ble for useriøst, jeg syntes bare dette var en morsom greie.
 5. Ser at Skoda benytter VW sin olje som originalt fra fabrikk. Men både Castrol Edge og Castrol Magnatec kommer opp i listen
 6. Send meg Chassienummer så kan jeg sjekke hva som er original olje fra fabrikk
 7. Hei og takk for flere svar, skal prøve å gi dere tilbakemeldinger på alt dere har skrevet ila dagen. Svarer på det som står over min tekst osv nedover. Problemet dukker opp med flere telefoner (Begge er dog iPhone 7). Jeg er klar over at USB er bedre, men hadde helt OK lydkvalitet i min gamle bil med en Pioneer ettermontert spiller. Mener også at Colombus er Pioneer? (Mulig jeg tar feil her). Dog burde det ikke være skurring i en slik bil når det ikke er det i høyttalere til 200 kroner på elkjøp. Glemte også å nevne at lyden via blåtann til tider hakker, har ikke tenkt på om dette kommer samtidig med varsler på telefonen, men skal sjekke ut dette. Hei og takk for svar. Kabelen er original, nesten ny og som du sier skal ikke påvirke lyden ved bruk av blåtann. Mer konkret informasjon er ikke så lett å komme med da jeg føler jeg har fått sagt ting slik det oppleves hehe. Har prøvd å stille inn EQ på lydanlegget uten at dette har hjulpet. Jeg tok en oppdatering på spilleren, men jeg husker ikke om dette bare var kartet (Meget mulig når jeg tenker meg om), kan evt høre med forhandler. Burde ha kommet en update på to år. Hei og takk for svar. For å ta det med te-skje, snekker Andressen så er lyden helt konge med USB Lyd fra CD og sd-kort er ikke testet. Lyd via DAB fungerer helt perfekt uten problemer. Er enig med dere i at Blåtann ikke er den beste måten å spille av lydfiler på, men det burde fungere bedre enn at det skurrer så mye at man er redd for at man har sprengt alle høyttalere i bilen, har rene lyd på "ta med seg rundt"-høyttalerene fra Elkjøp. Jeg har nå bestilt time hos Skoda og fikk dette allerede på Fredag (Hadde jeg aldri trudd) så da får vi se. De sa at dette skulle gå på garanti så lenge høyttalerene ikke var sprengt. Dog skjønner jeg ikke at feil med visning og at ratt-kontrollen ikke fungerer kommer av sprengte høyttalere haha. Igjen, takk for svar alle sammen. Jeg skal sjekke om jeg får lastet ned ny firmware til spilleren og så teste. Er det noen som evt har lenke til hvor man finner slikt? Og en annen ting helt Off-Topic - Er det noen her fra Akershus / Jessheim området og/eller er det noen treff her omkring?
 8. Hei, Jeg har en 2015 mod Octavia med Colombus head-unit. Når jeg spiller av med blåtann så er det mye skurring. Det er så ille til tider at jeg trudde at jeg hadde sprengt opptil flere høytalere. Jeg har også problemer med USB fra min iPhone hvor følgende skjer: 1. Uansett om jeg trykker pil framover eller bakover på rattet så bytter den til neste sang (Aldri bakover) 2. Når jeg bytter sang så bytter ikke sangnavnet eller informasjonen om sangen på displayet i bilen. Telefonen viser korrekt info. 3. Bilen viser ofte helt feil lengde på sangene, noen ganger viser den at sangen skal være ferdig på displayet i bilen selv når sangen kanskje har igjen 1 minutt. Ingen sammenheng så vidt jeg kan se. Er det flere som opplever at dette fungerer dårlig? Skulle gjerne brukt Blåtann i stedet for kabel, men der er jo lydkvaliteten utrolig dårlig. Takk for svar.
 9. Fant dere en annen måte å koble til denne når det ikke fungerte å fjerne sikring nummer 7 som nevnt på Briskoda?
 10. Hei, jeg snakket med Skoda forhandler i går, de skulle ha 2900kr! For ekstra kontroll til dieselvarmer. Noen som har skaffet seg en kontroll på ebay og kodet dette selv? Noen som har tips å følge eller fallgruver å unngå? Takk så mye :-)
 11. Yes! Prøve å bruke vin-nummeret for å søke opp ekstrautstyret på bilen via partslink (systemet med kobling mot f eks møller) uten at jeg fant den i lista. Skal teste å logge meg på i morgen tidlig. takk for all hjelp
 12. Tusen hjertelig takk! Tror jeg også har Colombus Navi i min bil. (Har i alle fall navigasjon og lener det sto Colombus i boka)
 13. Hei, jeg har en 2015 mod Octavia L&k nylig kjøpt bruktbil. hvordan ser jeg om denne har smartgate og hvordan fungerer dette? takk

Community Reputation

1 Neutral

About Mariusbekk

 • Rank
  Member
 • Birthday 02/12/1991

Personal Information

 • Domicile
  Jessheim, ullensaker
 • Car
  Skoda Octavia 3 L&K 2015

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...