Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Superb18

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Promising

About Superb18

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Audi A4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Der er ny bil levert, ble 3 nov, ble en annen bil enn den som jeg egentlig skulle ha, var noen oppdateringer som ikke gikk som det skulle, å det tok tid, så de fant en lik bil som sto i utstilling bare annen farge, ble lava blue, meget fornøyd med den fargen ?, kjørt noen km nå og bilen føles meget bra. Skal legge ut bilder neste gang jeg tar en vask ?
 2. Gratulere så masse med ny bil ? Ser meget bra ut, venter samme bil i uke 42, og ser veldig frem til det, jeg valgte brilliant silver metallic.
 3. Hei! Nei ingen dato enda, er firmabil, så egentlig skal jeg ikke ha den før uke 42, da går den gamle ut, men håper jeg får den tidligere.
 4. Da er bilen min kommet til forhandler, produsert uke 30. ny stor flott skjerm 9,2 brilliant silver metallic. gleder meg veldig til å få tatt den ut, tatt er par bilder i dag, innpakket i plast?
 5. Hei! Der var det kommet inn i prislisten for 2018 ?
 6. Hei! Har ikke lest dette noe sted, men info fra selgeren, så det regner jeg med er riktig. Skulle få beskjed når ny brosjyre kom.
 7. Ble litt ekstra, varme i frontruta, ratt med paddels for dsg m/varme, krok, solgardin sideruter bak, el.justering av passasjersete bak + noe småtteri til ? Tror dette blir bra, tenkte først litt på lava blue, ser meget fin ut, men valget ble som tidligere nevnt brillian silver, da jeg ville ha en lys farge, hvit syntes jeg og ser flott ut, men er en del av de nå, og skjønner godt de som velger det ?
 8. Bilde av 9,2 " skjerm + ny gearstang, riktig nok på sportline 2018, men skal komme på L & K og ?
 9. Har ingen erfaring om skoda, men under prøving virket den bra, noen som har noe å si om superb stasjonsvogn 2017 ? Fikk beskjed at det vil bli 9,2" skjerm, annen girspake, tykkere glass, og bedre støydemping under på 2018 mod. Første skoda for meg ?
 10. Hei! Ble en 190hk 4x4l&k brilliant silver har i dag en A4, god bil, men litt liten, ikke aut og ikke 4wd, så dette blir spennende ?
 11. Superb18

  Ny på forumet

  Da var ny suprb satt i bestilling, men må vente til Oktober før jeg får den, spennende?
×
×
 • Create New...