Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

TEH

Member
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 1. Hva er prisen på Drop Off kontra Ditec?
 2. Da har bilen vært inne på sjekk og de kunne ikke finne noe feil. De sjekket både forstilling og bakstilling, uten å finne noe slark. Så da må jeg nok bare venne meg til at det er litt lyd i understellet når jeg kjører i sport.
 3. Må vel kanskje bare venne meg til den lyden som kommer fra understellet. Men siden det er en såpass ny bil så bestilte jeg en verksteds time for å være helt sikker på at det ikke er noe som er løst. Så får jeg høre hva dem kommer fram til
 4. Er det noen andre her som har dcc understell på superben sin? jeg har prøvd meg med litt forskjellige innstillinger og når jeg har den i sport modus så syns jeg det kommer lyder fra understellet som jeg ikke helt klarer å venne meg til. Jeg Skjønner At understellet blir stivere Når den er satt i sport. Sliter litt med å forklare lyden men jeg syns det høres ut som at det er noe som er løst.. er det noen som har noe tips til hva det vet kan være? Ønsker å kjøre i sport da alle andre innstillinger er som kjøre i høy sjø, men liker ikke den lyden som oppstår ved litt ujevn asfalt/fartsdumper/kummelokk
 5. Bestilte verkstedstime hos lokale Skoda forhandler så får vi se hva de finner ut Greit å ha abs/esp nå som snøen kom
 6. Hei, Har ei ABS lampe som ikke slukker når jeg starter bilen, får jeg opp feilmelding ERROR : ABS/ESP, men i det jeg har kjørt ca 50 meter så begynner ESP lampen og dekk trykk lampen også å lyse. Jeg har bremset og gitt gass og ingen av delene fungerer slik det skal. Altså hjulene låser seg ved bremsing og spinner på snøen uten at ESP slår inn. Noen andre som vet hva dette kan være og er det evt en kostbar affære?
 7. TEH

  Forsikring

  Etter litt "klaging" på priser har jeg kommet meg ned til 6600 på superben hos Enter-forsikring, så får jeg se om jeg får noen bedre priser andre steder før jeg bestemmer meg.
 8. TEH

  Forsikring

  Jeg valgte Enter merkeforhandler forsikring, der endte jeg på rundt 11000 kr for 16000km fullpakke, ser at jeg kun har fått 40% bonus.. har 70% bonus på en bil jeg allerede har, men den har jeg i Storebrand. 5000 kr i året, 160000 km fullkasko. Enter sa de ikke kunne gjøre noe med prisen.. Sitter nå å leter etter ny forsikring på Superben (L&K Superb Stv 4x4 2.0l 190hk)
 9. Grattis @JohnMartin den så fin ut ? nybil følelsen er fantastisk ??
 10. Det var jo ikke så ille. Skal ikke se bort i fra at jeg bestiller det. Sparer fort inn det der hvis man skal sette bort bilen ved hjulskift 2 ganger i året.
 11. Ok, det er notert og det skal jeg huske til neste gang jeg bestiller bil Jeg har faktisk aldri punktert (bank i bordet) men syns det uansett er greit å ha det i tilfelle det skjer. Husker du hva du måtte ut med for reservehjul, hjulvinne og jekk?
 12. @Superb lll Fulgte det med jekk på bilen når du kjøpte den, eller har du kjøpt inn selv? Jeg skulle skifte til vinterdekk i går og fant ut at jeg ikke har jekk eller hjulvinne i bilen. Kun el - pumpe og guffe.. Så det ble ett kort dekkskift på meg i går kveld.
 13. Dekker den seteryggen godt i superben?
 14. Så at jeg også har continental vinterdekk. Noen som vet om det er blitt standard på 2018 mod eller om det varierer fra forhandler til forhandler?
 15. @SigurdH ser at du har trekk på baksetene som går under barnesetene. Vurderer å kjøpe trekk jeg også. er du fornøyd med den typen evt har du noen tips til hva jeg bør kjøpe? Ser at det finnes i alle salgs prisklasser..

Community Reputation

8 Promising

About TEH

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda Superb STV L&K 2.0l TDI 190hk 4x4 DSG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...