Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

JohnMartin

Member
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

 1. Trodde det var greit. Når det har skjedd, så har kanalene vært tilbake neste gang jeg har startet bilen. Så har ikke vært noe problem. Men forrige uke, så skjedde det igjen. Kanalene forsvant, og de kom ikke tilbake igjen.. Så er ikke fikset. Hadde bilen inne til service før jul, så ikke noe oppdatering som har fikset det her.
 2. Har ikke opplevd noe hakking. Går glatt hos meg. Hjelper forøvrig ikke å trykke på minneknappen for å få de tilbake til utgangspunktet. Virker som setpunkt blir endret. La merke til dette da det er spesielt synlig når jeg og fruen ofte bytter på å kjøre bilen. Har ingen direkte sammenheng med dipp ved revers. Høres ut som at det er samme speil vi plages med, men vet ikke om det er samme feil.
 3. Ja, det fungere til meg. Men siden jeg plages med at speilet ikke for tilbake til korrekt utgangspunkt, så bruker jeg det ikke. I et forsøk på å finne finne en løsning.
 4. Nei, Har hatt bilen inne 2 ganger nå. Siste gangen sa de at det skulle være i orden. Første gangen sa de at de ikke klarte å finne noe feil. Men de er uansett ikke i orden. Hadde en feilmelding på en mikrofon i taket, så må ta en prat med de når jeg skal inne med bilen igjen.
 5. JohnMartin

  Ekstralys

  Ser bra ut! Denne løsningen kommer ikke i konflikt med radar, kamera eller sensor? Kunne du tar et nærbilde av innfestningen? :)
 6. JohnMartin

  Ekstralys

  Får du nok kastelengde når de blir montert så lavt? Lyser ikke bare opp veien rett forran deg? Har du et bilde av oppsettet ditt?
 7. JohnMartin

  Ekstralys

  Er noe slikt jeg har sett for meg. Tror du at du kan ta noen bilder av oppsettet ditt?
 8. Da har jeg fått time til sjekk. Hadde ikke kommentar til feilen, fikk bare e-post med time til diagnose. Hvis det er slik at jeg ikke kan bruke "dip" på sidespeil fordi det ikke finner tilbake til opprinnelig posisjon, eller at motor blir ødelagt, så skal forhandler få klar beskjed om å finne en løsning, for når jeg har betalt over 700k for en bil, så skal ting funke
 9. Hei, Har sendt en e-post til selger for å sjekke opp litt, men tenkte jeg ville høre her om det er flere som har opplevd lignende. Har ved flere anledninger oppdaget at når jeg har satt meg inn i bilen og startet opp, så har den lagrede stasjonslisten på DAB blitt nullstilt. Har ikke tenkt noe over det, bare lagt de inn på nytt, men nå igår så skjedde det for 3. gang, og da ble jeg irritert. Har en del radio stasjoner jeg veksler imellom. Sliter også med at høyre sidespeil sakte med sikkert justerer seg litt utover. Har ikke klart å finne ut om det skjer etter at speilet justerer seg tilbake at jeg har rygget, eller om det skjer sakte men sikkert hver gang jeg starter bilen. Fruen har også lagt merke til dette, da hun har bitt seg merke i at hun har måttet justere høyre sidespeil innover av og til.
 10. JohnMartin

  DMS eco feil?

  Har selv irritert meg over dette, men bare godtatt at det er slik. Har forøvrig funnet ut en "snarvei" for å aktivere det igjen. Bare trykker 2 ganger på "Off Road" knappen etter å ha startet bilen eller når jeg har begynt å kjøre (avhenger litt av når jeg husker det). Når "Off Road" slår seg av, så går girboksen tilbake til den modusen som var valgt sist.
 11. JohnMartin

  Ekstralys

  Antar at lysbildet ble noe helt annet?
 12. JohnMartin

  Ekstralys

  Det så jo ikke så dumt ut. Men hvis du ikke har fått bilen enda, så antar jeg at du ikke har fått sjekket hvordan det fungerer med radar og kamera i front? Kunne du evt tatt et bilde av skjermen i bilen når du har aktivert kamera i front?
 13. JohnMartin

  Ekstralys

  Når du går fra en bil med Rigid 20" led bar, så er lysene på Kodiaq dårlig Men av de bedre standard lysene, ja. Led lysene lyset godt og reflekterer veldig godt på reflekser.
 14. Har aldri hatt problemer med å få luka til å reagere med foten. Fruen hadde litt trøbbel i starten, men etter å ha opplæring med demo og praktiske øvelser, så får også hun det til nå Problemet med slik hun gjorde det i starten var at hun ikke tok et steg bak etter å ha satt foten inn under. Så når hun fikk imprentet "en fot under og ett steg bak", så har det fungert feilfritt Stikker du bare foten under og blir stående, så skjer det ingen ting. Mangler den detaljen i instruksjonsboken.
 15. JohnMartin

  Ekstralys

  Har vært i kontakt med qpax.se, men de kunne ikke garantere at festet deres gikk utenom sensorene. Kunne få med avblending til sensorene på kjøpet, men det hjelper jo ikke når Skoda har endret innstillingene slik at man får feilmelding når man fester de. ?

Community Reputation

15 Good

About JohnMartin

 • Rank
  Advanced Member

Personal Information

 • Domicile
  Nord-Trøndelag
 • Car
  Kodiaq Style 2.0TDI 190HK 4x4 2018 DSG 7-set

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...