Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

bbottolfs

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Har byttet dette på min 2017 190hk diesel idag. Bilen er gått 52000km. Forsøkte å spørre om det er en dårlig sensorkvalitet eller designet på systemet som er årsaken, men fikk ikke noe godt svar....
 2. Fikk den samme forklaringen fra selger. Virket de to første ukene, så har den valgt å ikke virke de 2 neste. Noen idé hvor sensoren sitter?
 3. Har variable erfaring med denne funksjonen og blir ikke helt klok på hvorfor den til stadighet velger å ikke virke. Har lest meg opp på instruksjonsbok, men har ikke blitt vesentlig klokere. Noen erfaringer?
 4. Sitter godt og er på plass etter 2min "Worst" case posisjon gir ca en pekefinger mellom kjetting og fjærbein. Er nok ikke egnet for høy hastighet.....
 5. Strålende å høre. Da kan jo kjettingene kanskje få en annen eier......
 6. Den ble overraskende stram på Outlandern, så med rett dimensjon så bør det være mulig. Men har ikke målt og sammenlignet ift klaring mot fjærbeinet. Skal dokumentere godt med bilder.
 7. Mulig jeg misforstår men innsiden av dekket har ikke lenke men en slags bøyle som ligger helt inntil dekksiden. Skal prøve de på bilen til helga og legge ut noen bilder, hvis de passer.....?
 8. Har funnet den igjen her:https://bilxtra.no/thule-kjetting-ef-suv-245 Var visst 2990,- Skulle gjerne hatt til alle 4 hjul som mange har påpekt, men for mitt bruk har 2 holdt de gangene det ikke har vært forsvarlig å kjøre uten.
 9. Ja det er min personlige erfaring i svært bratte bakker. Har ikke forsøkt i kombinasjon med nedover programmet noen biler.
 10. Hei Har nettopp byttet en Outlander med Kodiaq og har planer om å investere i Thule sin variant med bakgrunn i gode erfaringer. Svært enkelt og sette på og ta av. Effektive nok til både snø og is. Brukt foran på vei opp til hytta og bak på vei ned ved heftig is. Husker desverre ikke mod betegnelse, men kjøpt hos bilextra på nett for drøye 2000,-

Community Reputation

2 Neutral

About bbottolfs

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Domicile
  Vikersund
 • Car
  Kodiaq

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...