Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Gnasse

Member
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Gnasse

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda Kodiaq 190 DSG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ikke hatt en eneste feil på min, med unntak av en softvareoppdatering som fikset seg selv over natten. Meget fornøyd.
 2. Gnasse

  Karoq i Førde

  Da har Berge i Førde fått inn Karoq som demo om noen skulle være fristet ta seg en titt .-)
 3. Jeg tok forsåvidt bare å snudde plata i bagasjeromsgulvet 180 grader. Rett nok ikke gummiert, men hardplast. Funker iallefall.
 4. DER var den endelig på plass, etter noe venting ja. Deilig. Fullspekka og fin :-) Nå skal den få stå å kose seg til jul for jeg stikker til syden :-P
 5. Da kom skilta på. Nå er det håp før helgen :-)
 6. Uh... da kom ENDELIG Kodiaq'en til Førde i går. Blir noen lange dager å vente på klargjøring og slikt, :-p Gleder meg som en unge selvsagt.
 7. Det jeg også mistenker. Må vel finnes en slot i sikringsdåsa får man tro..
 8. Er det mulig å ta ut konstant strøm på de ledningene til belysningen?
 9. Jepp, selger er forsiktig med antyde levering, men "antar" ca 14 dager, noe jeg tror er knapt (Førde). Samma for meg egentli så lenge den er klar til julaften, da jeg skal ta etpar uker i syden...
 10. Uh, da er den produsert og kom på havna i Bremerhafen i dag. Blir en fin julegave når jeg kommer tilbake fra spanjakkland rett før jul .-)
 11. Må man ha brikka i frontruta? Blir masse greier der etterhvert med dashcam osv...greit å se ut også... Vet at Teslaeiere har den i konen foran, noen tips på Kodiaq?
 12. Gnasse

  Skumkanon

  Ønsker man seg denne til jul? Noen bedre?
 13. Jeg kan ikke dette her. Jeg vet ikke om de dekkene du refererer til er ok på Kodiaq 190? Jeg ønsker seff ikke betale mer enn nødvendig, men jeg vil også ha "safety first". Disse 830 du refererer til, er de godkjent for bruk på Kodiaq? Personlig synes jeg det er for jævlig dyrt sef... Forøvrig er ikke piggfritt et tema her...
 14. Fikk dette tilbudet fra min dealer. Antar de har peiling på hva de driver med. Ellers lå prisene slik hos de fleste dekkforhandlere her, pluss minus en tusing.
×
×
 • Create New...