Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Tom_berend

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Tok en liten ringerunde for å sammenlikne priser på Nokian Hakkapeliiitta R2. Kunne fått det litt billigere på nett, men som dere skriver kan omleggingsprisen bli noe høyere. Har nå avtalt kjøp av R2 som flere av dere likte godt. Samt at dekket kom på topp i NAF sin test i 2015.
 2. Wow! Her kom det mye bra svar ja! Vet ikke helt når NAF kommer med sin vinter test for i år. Men det er vel kanskje ikke store avvikene fra i fjor vil jeg tro. var egentlig av den oppfatningen av at folk likte pigg best jeg..men dere bruker jo og foretrekker piggfri. De har vel blitt såpass mye bedre med årene åsså. Tusen takk for alle svar! Får sjekke litt pris på disse merkene dere nevner. Noen av dere som bestiller på nett eller?
 3. Kanskje litt prematurt, men synes det er kaldt for tiden og siden de vinterdekka jeg har er like glatt som hodet mitt har jeg allerede begynt å vurdere hva slags vinterdekk jeg skal ha. For dere som bor sørpå er det vel en latterlig tanke å allerede tenke på vinterdekk Har Yeti med 4x4 og bor nordpå ved kysten, så enten er det is eller tørr asfalt. Av og til kan veiene være bare gjennom store deler av vinteren, så det føles litt kjipt ut med pigg. Men er jo godt med pigg om det blir mye is, man vet jo liksom ikke hvordan vinteren blir... Er en stund siden sist jeg kjøpte nye vinterdekk så jeg er litt usikker på merke også.. Noen tanker om dette?
 4. Kjøpte denne nylig jeg...bare litt større felger
 5. Noe som faktisk irriterer meg er folk som kjøper en helt splitter ny bil og så går for en variant med så lite utstyr som overhodet mulig... F.eks. å kjøpe en splitter ny superb ambition.. hva f*"#¤%" er poenget? Hva er vitsen med å ha en helt ny type bil og ikke noe utstyr i den???? Er det penga det står på så kan man heller kjøpe brukt. Og...skjønner de som driter i bil og bare bruker den A til B...evt kommunen som kjøper inn 40 av en type og ikke trenger utstyr. Men det finnes altså folk med interesse for bil og som bruker mye av fritiden på bil som kjøper disse strippa bilene. Hjelp meg å forstå.... sånn....det var den utblåsningen
 6. Yeti som nevnt andre steder her..brukt telles vel?
 7. Herlig herlig Blir uten tvil Yeti!!!! dog ikke den jeg testa, men blir Yeti. må teste en 110 også for å se om det er verdt penga
 8. Den er sort. Gleder meg til i morgen. Alltid moro med prøvekjøring. Er det stor forskjell på 110 versjon og 140?
 9. Avtalt prøvekjøring av en Yeti nå, 140 hk versjon, family og 4x4. Så vår vi se.
 10. Takk for ekstremt raske svar begge to!! Budsjettet skal nok holde til en 2012/2013 versjon, alt etter utstyr og sånn. Vet ikke om jeg har bruk for 4x4..men samtidig...hvorfor kjøpe suv uten 4x4, bare for høyden? eheh Må skaffe meg litt oversikt over de forskjellige versjonene, Active, Family, Elegance osv. Har dere peil?
 11. Hei alle sammen! Helt ny her, og har per nå ingen skoda, men det kan nok endre seg. Har sett på SUV lenge nå og vurderer blant annet Yeti. Noe spesielt man må se etter? Hvilke versjoner anbefales? 4x4 eller ikke? PS! Er tenkt til familiebruk, noen turer her og der ellers til og fra jobb/barnehage. Takker på forhånd for alle svar!

Community Reputation

0 Neutral

About Tom_berend

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...