Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Vikhag1

Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. Vikhag1

  Panserbeskyttelse

  Er det noen som har montert panserbeskyttelse på sin Kodiaq. Ser at gytisautek nå leverer dette.
 2. Hvordan er erfaringene deres med DAB mottaksforholdene? I de 10 månedene jeg har ventet på Kodiaqen har jeg lånt en Octavia med ettermontert DAB og innvendig glassantenne og en Superb med orginalmontert. Av disse tre synes jeg Kodiaqen er desidert dårligst. Bor i Trondheim og kjører en del nedover mot møre og opplever mot Røros. Signalene detter ut mye tidligere enn på begge de andre bilene jeg har brukt. De beste forholdene av disse hadde faktisk Octaviaen med ettermontert Pure adapter. Jeg hatte tidligere bil med ettermontert skjult anlegg. Dette fungerte også dårlig fem til den innvendige antennen ble byttet med utvendig pisk på siderutene bak. Noen andre med lignende erfaring?
 3. Må si meg enig i dette. Ruta blir ikke skikkelig ren selv om jeg spyler og spyler. Det virker som om spesielt viskeren på passasjersiden trykker for dårlig mot ruten.
 4. Vikhag1

  Ekstralys

  Ikke noe problem med radar og montering på skiltplate men en ser lysene i ytterkant når en aktiverer frontkamera.
 5. Vikhag1

  Ekstralys

  Montert Lazer Triple-R 750 på min.
 6. Vikhag1

  Ekstralys

  Lysene ble montert på skiltbrakett og festet med festene som er under lysene. De har tatt av fangeren og montert en plate bak skiltplate for avstiving.
 7. Vikhag1

  Ekstralys

  Vi har snakket om det før montering så det regner jeg med skal være i orden. Skal sjekke på mandag og ta nærmere bilde av monteringen.
 8. Vikhag1

  Ekstralys

  Jeg har fått montert Lazer Triple-R 750 på min. Montert på skiltplate med sidefester. Litt vanskelig å se på bilde men har ikke hentet bilen ennå.

Community Reputation

2 Neutral

About Vikhag1

 • Rank
  Newbie

Personal Information

 • Car
  Skoda Kodiaq

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...