Gå til innhold

Skavholm

Medlem
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Skavholm

  1. Hvis du søker på hundebur til Kodiaq vil du finne mod til paset bur.Har selv et Variogage bur til min border rotti på 45 kg og 70 cm i skulder høyde, det kan også justeres i lengden. Det er også kolisjon sikkert samt stille uten skramling.
  2. Skavholm

    bakluke kodiaq

    Da jeg kom på verksted etter en mnd virket plutselig luka igjen, men de fant feil kode på motor derfor ble motor byttet. De sa ikke noe om at det var en kjendt feil. De avdekket da også feil kode på nødvaslingsentralen også som nå må skiftes .
  3. Kjørt pent og holdt meg til norske og svenske fartgrenser, dro ikke vogn før bilen var gått ca 7000km, skoda anbefaler ca 5000 km før tung belastning på krok. WW hadde det samme olje forbruk som aksetabel allerede på passat og golf i 1982. 1 l på 1000km eg hadde ikke aksepter det på en bil i dag. Men det kan jo gå litt etter på olje ved innkjøring av ny motor, så spørs det hvor nøye de har vært med nivået ved på fylling.
  4. Hei har selv kodiaq20 d som er gått 15000 km og er en 2018 mod hvor det ikke har vært behov for etterfylling ennå. har også slep vog en del i høst.
  5. Skavholm

    Ekstralys

    Har ikke så mye og si om du monterer Lazer r serien lavt pga opptikken på de, så skal de lyse like langt i følge Lazer selv. Auto blending fungere slik den skal. Roy Arne min skilt plate ble flytta noen cm opp før mont under skiltet, da fungerte alt ble gjordt på merke verksted.
  6. Skavholm

    Forbruk kodiaq

    Bruker på min 20tdi 2018 på mila jamt over 054/55 men det er uten 4wd, kjører mye med camping vogn på 17/1800kg og klarer seg med ca 087/090. Kan nok kjøre den rimeliger med pen kjøring uten vogn.
  7. Alta motor avdekket feil på nødvasling systeme på min kodiaq20 tdi 2018, og prøvde da og oppdatere programvaren uten att dette hjalp fikk da beskjed om at de måtte bytte denne.
  8. Skavholm

    bakluke kodiaq

    Det var motoren som drar bakluka de siste cm til som hadde tatt kveld, og måtte skiftes.
  9. Skavholm

    bakluke kodiaq

    sjekka det og dær var rent og fint, luka drar seg ikke til den siste cm som tidliger.
  10. Skavholm

    bakluke kodiaq

    Hei etter helga vil ikke el bakluka på min kodiaq gå helt i lås ,går helt ned men trekker ikke til slik den bruke. Når eg tar i luka kommer den litt tilbake før den stopper. Må gi den et dytt siste cm for at den går i lås, er det noe som kjenner til dette. kan det være løfte stemplene det er noe feil med. Hilsen g eir skavholm
  11. Skavholm

    Bakluke åpning

    Takker for tilbake meld,og linken. Lærer noe nytt hvor dag. Takker.
  12. Skavholm

    Bakluke åpning

    Hei men hvordan får man bakluka til og gå lengre opp igjen etter at man har justert den ned.
  13. Skavholm

    Bakluke åpning

    Takker ja det var slik du beskrev det,fungerte på kodiaq også.
  14. Skavholm

    Bakluke åpning

    Takker for svar,er nok slik på codiaq også.
  15. Skavholm

    Bakluke åpning

    Hvordan justere åpnings høyde på bakluke, da den går høyere nå enn portåpninga på garasjen .
  16. Skavholm

    Ekstralys

    Ingen problem og mont exstra lys ,må montere styres Strøms boks først som kobles inn på diagnose kontakten. Har mont lazer r 1000 Edge 2 på min kodiaq2018 . Fantastisk bra lys med lite strølys, må bare ikke skjule for radaren. Mont min under skiltet på skiltplate kommer lengre bak mot grillen så det blir mere integrert med bilen.
×
×
  • Opprett ny...