Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

kodiak2017

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. kodiak2017

  Ulyd frå drivlinje ved lavt gir og lavt turtal

  Ja, akkurat likt hos meg. Tror også det er girkassen, eller tannhjul som gnager? Høres ikke ut som en lyd som skal være der.
 2. kodiak2017

  Ulyd frå drivlinje ved lavt gir og lavt turtal

  Jeg har lagt merke til det samme. Lurer også på hva det kan være......
 3. kodiak2017

  Oppdatering av OCU-styresenehet med oppdatering 91r2

  Kan være en veldig viktig ting å ha i orden hvis uhellet skulle være ute. Takk for hjelpen og raskt svar.
 4. Ved et besøk på verkstedet fikk jeg beskjed at OCU- styresystem må oppdateres. Oppgraderingen som ble utført heter 91r2 og tok ca 1 time. Jeg fikk ingen fullgod forklaring hva oppgraderingen inneholdt eller gjorde. Er det noen av de kompetente personene her inne som har en folkelig forklaring på hva oppgradering 91r2 inneholder?
 5. kodiak2017

  Blindsonevarsling slår seg av

  Har nettopp vært på langtur med tilhenger. Som det blir beskrevet her, blir blindsonevarslingen deaktivert og må settes på igjen i menyen.
 6. kodiak2017

  Klokken går feil

  Amundsen, 2017 Amundsen, 2017
 7. kodiak2017

  Klokken går feil

  Hei, det samme skjer hos meg. Bilen er ca 1 år nå og det har skjedd 3 - 4 ganger i løpet av den tiden. Forløpet er akkurat slik du forklarer det.
 8. kodiak2017

  koding av kodiaq og andre skoda modeller i og rundt oslo

  På min bil kan jeg åpne og lukke bagasjeromdøren fra førersete. Holder hendelen (knappen) konstant på fult utslag, da går bagasjeromsdøren igjen.
 9. kodiak2017

  MDS – «Snow modus»

  Jupp. Har testet ECO med Offroad. Du har helt rett. Takk for svar. :-)
 10. kodiak2017

  MDS – «Snow modus»

  Jeg har prøvd å finne ut hvordan «Snow modus» i MDS virker under kjøring på snø, men finner ikke ut av hvilke systemer som er koblet inn i denne modusen. Er det noen her som vet hvilke systemer som er aktivisert (eller eventuelt deaktivert) med kjøring med bilen i «Snow mudus»? Hadde også vært morsomt om noen vet om «Snow modus» og «OFFROAD-modus» virker når de er koblet inn samtidig? Hjelper de to modusene hverandre når de er koblet inn samtidig? Eller vil den den ene overstyre den andre?
 11. kodiak2017

  DMS eco feil?

  Ser du nå ikke ønsker å holde på med denne saken lenger. Allikevel vi jeg bare fortelle at kjørekomputeren viser E1 - E2 osv når jeg bruker ECO kjøreprofil og starter mortoren igjen. Jeg skjønner ikke hvordan de da kan hevde det de hevder til deg. Min bil er jo et bevis på at det fungerer helt som du forventer og jeg har beskrevet.
 12. kodiak2017

  DMS eco feil?

  Hei, Takk for din henvendelse. Dette er serie standard. Man må fysisk trykke på eco mode igjen etter å ha stoppet bilen. Grunnet til at visningen er som den er vises pga bilen vet at det er førerønsket, men pga EU-regler og direktiver må kjøremodusen tilbake til normal etter stopp av bilen, og fører må fysisk igjen aktivere eco eller annen kjøremodus. Det er således ikke noen feil. Håper du fikk svar på spørsmålet ditt. Dette synes jeg høres rart ut. På min 2017 modell virker ECO kjøreprofilen helt som du forventer at den skal virke. Har jeg brukt ECO kjøreprofil når jeg stopper bilen (skrur av tenningen), står den fremdeles i ECO når jeg starter opp igjen. Den triller da med frihjul uten å bremse på et gir. Eco vises alle steder det skal vises før jeg skrur av bilen og etter jeg starter opp igjen.

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

Om kodiak2017

 • Rang
  Medlem

Personlig informasjon

 • Bil
  Kodiaq Style 2.0 TDI 190 4x4 DSG

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×