Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Sverre

Member
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 1. Jeg har koblet mitt dashcam som du beskriver i trådstart Magnus (har riktignok Kodiaq, men samme greia). Ledning skjult hele veien bak til 12 volts uttak ved baksete og konstant strøm slik at parkeringsmodus virker normalt (greit om hærverk eller parkerings skader skulle oppstå). Har ikke opplevd at batteriet tappes av dette selv om bilen også blir kjørt lite (Ca 6000 km siden juli 18). Sålenge batteriet ikke er gammelt og dårlig vil jeg tro dette går helt fint lenge Men det var en lur løsning SkodaOktan98 kom med også den var ny for meg, men det beviser bare at en finner mye gøy om en vet å søke litt!
 2. Sverre

  Ekstralys

  Hei, panserbeskytter kan bestilles på gytis autek mener jeg
 3. Finner ikke innstilling for trådløs hurtiglading, men resten av prosedyren du sendte stemte. Mulig s8 ikke kan styre det selv? Jeg har også et deksel på telefonen (et silikonbasert omslag fra tech21) mulig dette lager en liten varmeavledningsbarriere mellom telefon og ladeplate og dermed ikke blir for varm? Har du deksel på din telefon @RuneT ?
 4. Har ikke avbrutt lading for meg nei, men har ikke kjørt langt nok til å få fullt da jeg ikke legger den der uten å ha behov for lading. Har tatt den ut med 97%, da hadde jeg kjørt i ca 45 minutt, men husker ikke hvilken % den startet med denne gangen. Finner ingen innstilling for trådløs hurriglading på mobilen, men det er gjerne en innstilling i bilen? Har ikke sjekket så mye rundt dette, men kan sjekke om det var dette du tenkte på?
 5. Hei Ikke opplevd at den avslutter og starter lading hos meg. Jeg har en galaxy s8, men kjenner ikke til om det er noen forskjeller angående lading på disse telefonene.
 6. Mener at sportline har sunset toning (original mørkere ruter) som standard i pakken, men skal ikke skrive det i stein angående sensorstyrt bakluke må jeg si meg enig! Genialt når en er blitt vant til å huske den 👌
 7. Hei! og gratulerer med ny Skoda (om en liten stund) Jeg hadde veldig lyst på en slik bil selv med den motoren, men fruen satte seg på bakbeina om høyere bil så det ble kodiaq 180 hk tsi her ^^ Skvettlapper er å foretrekke fra mitt ståsted ihvertfall. Lakken blir fort slitt bort rett bak hjulene uten har jeg lest av andres erfaring. Selv hadde jeg kanskje lagt til barnepakke (solgardiner og elektrisk barnelås) om en har barn da selvsagt, ellers ser bilen ut til å ha det utstyret jeg selv hadde valgt ! Ventetiden er veldig kjedelig, så håper ikke den drøyer lenger en estimat! Sverre
 8. Kjedelig med feil på ny bil, men med så mye teknologi i dagens biler er det vel dessverre noe som vil komme i ny og ne. Kan jo i første omgang høres ut som en software feil, og da forhåpentligvis en enkel løsning Ellers fornøyd med bilen?
 9. Hei Må si dette var et flott eksemplar av superb @JLafton Ser ut som du har både kunnskap og interesse angående bilpleie også, og det varmer og se flere som gleder seg med å ta vare på bilen sin! Har du fått tatt noe bilde med LED pærene i tåkelys? Skikkelig bonus at de var can bus vennlige som du skrev! Nå vet ikke jeg hvilket forbruk du har? Men er nok et mer hyggelig en meg med 2.0 tsi Kodiaq 😅
 10. Sverre

  Forbruk kodiaq

  Flotte tall du viser til her @Kodiaq6011 jegjeg for min del med bensinmotoren (2.0 tsi) vil nok ikke komme dit med det første menMen kjører på 0,74 -0,80 til jobb (da trafikken så tidlig på morgenen ikke er så stor) på vei hjem ender jeg litt høyere
 11. Vet ingen ting om hensikt men kan bekrefte at min kodiaq sportline har samme løsning, et rør ut på hver side under bak har ikke tenkt mer over det en at jeg bemerket meg det når jeg så under bilen første gang Eneste jeg med min fantasi kan kommer på er jo at eneste gang du ser eksos på nyere biler er når det er kaldt, og da kan det komme eksos på begge sider slik at liksomeksosen på begge sider får en tilsynelatende "funksjon" ?
 12. Se der ja! Takk for bilde av emblemfri luke @TheHaughom har vært veldig i tvil på om jeg skulle gjøre det eller ikke, men ser nå at det fint kan fjernes var redd for at det skulle virke som en smal og høy bil viss det ble nakent. Ja nybilvasken er skremmende at de tar med vaskeautomat! Men sånn er det desverre! Bilen din blir meget bra etter behandlingen du spanderer på nå! Er absolutt verdt hver en krone å ta vare på investeringene sine! For det er jammen meg ikke gratis å anskaffe seg en slik håper du tar deg tiden til å dele noen bilder etter du får hentet bilen også @TheHaughom ta også gjerne bakfra på litt avstand slik jeg får bli helt overbevist angående emblemer
 13. Henger meg med igjen i samtalen her Som nevnt her så kan han ikke legge coating uten å gå over med hvertfall ett steg polering. Coatingen krever et plettfritt underlag for å gi det resultatet en ønsker, da riper og ujevnheter vil vise gjennom coating og ikke kunne fylles/skjules slik de kan med voks. Min bil hadde heller ikke gått gjennom annet en normal vask og klargjøring hos forhandler, og bare ved å sette den i sola og studere var jeg overasket over både vaskeriper og kjørespor etter poleringsmaskinen de hadde klart å lage. Men igjen de er så presset på tid på klargjøring av nybil at jeg klandrer dem ikke! Så ingen ting ment for å henge dem ut, er bare sånn det er med tidspress Så et finsteg blir det nok uansett for han, vil jeg med min erfaring tro ihvertfall Ønsket mitt her er ikke å fremstå som bedreviter, bare å dele egne erfaringer. Ellers går jeg ut i fra du er storfornøyd med bilen din @TheHaughom ? Når bilen er kald og du starter kjøringen for dagen, har du prøvd å kjøre i manuell gir modus? Jeg synes bilen girer hardt så lenge oljen i kassen er kald, men dette er gjerne noe som kommer seg etter innkjøring?
 14. Kjenner ikke til denne generasjonen superb, men kan du ta et bilde av bilen med baklys på så kan jeg se om jeg kan hjelpe deg på vei?
 15. Sverre

  Skoda Kodiaq RS

  Har hatt åpen dialog med selger gjennom hele ventetiden at kommer det en rs endrer vi bestilling dette var helt greit og kunne ta min til lager, men når det bare var diesel ble det ikke aktuelt for vår del, hadde det vært bensin hadde det blitt bestillt på dagen

Sverre last won the day on May 23 2019

Sverre had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Sverre

 • Rank
  Advanced Member

Personal Information

 • Domicile
  Vestlandet
 • Car
  Skoda Kodiaq Sportline 2.0 TSI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...