Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


TheHaughom

+Medlem
 • Innholdsteller

  116
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5
 1. Da er dagen kommet. Ble noe amputert søvn i natt, gitt! Men det overlever vi nok! Samboer vet ikke at bilen er klar, hun tror fortsatt den kommer i slutten av neste uke...
 2. 5 dager gammel Kodiaq med motorstopp.

  Trist med en slik opplevelse, men håper du i alle fall fikk god service hos forhandler! Håper jeg ikke støter på noen slike problemer når jeg henter Kodiaqen på torsdag... Enda flere bekymringer
 3. Flott bil @Frederik! Hvit gjør seg godt på Sportline, altså! @Superb lll du kan vel justere hvor langt bakluka kan åpne seg, slik at det ikke utgjør noe fare mtp. garasjeporten? Altså stoppe den f.eks. 5 cm før maks åpning i stedet? Så vidt jeg har lest skal man kunne justere dette.
 4. Det skal vi nok prøve å få til, @Sverre! Blir nok en god del kjøring både på torsdag og i all overskuelig fremtid
 5. Da blir det henting på torsdag neste uke! Det gledes!
 6. Nye utgaver av Karoq

  Må si Sportline ser bra ut i rødt, ja. Samme som med Kodiaqen, fantastisk flotte kontraster sammen med de svarte detaljene!
 7. Nye utgaver av Karoq

  Ikke så aller verst den der, nei!
 8. Ja, om du ikke får den allerede denne uken, siden den ikke skal lenger! Skal du ha ekstra understellsbehandling (Dinitrol/Tectyl e.l.) så går det vel et par dager ekstra etter den har ankommet forhandling.
 9. Nye utgaver av Karoq

  ....Scoutline? Hybrid utgave mellom Sportline og Scout?
 10. Dagens Lunch-stripe :)

 11. Fikk en hyggelig telefon fra selger i dag. Bilen er ankommet Oslo og ferdig klargjort! De har aldri opplevd at det har gått så fort. Så bilen shippes nå videre til Stavanger hvor de har den om et par dager. Så skal den inn på Dinitrol-behandlingen tidlig neste uke, før jeg får den utlevert i slutten av neste uke. Så fra å ha estimert levering i Oktober, deretter uke 34, og nå blir det visst levering blir i uke 33!
 12. Det er en fantastisk fin farge, @Sverre! Får håpe jeg blir like fornøyd med Quartz Grey, som du (tilsynelatende) er med Velvet Red. Har ikke sett Quartz på Sportline irl enda, så vet ikke helt hvordan det blir med de svarte detaljene. Det blir jo uansett ikke samme kontrastene som på din bil, men håper det blir stilig Flotte bilder du tar også!
 13. Takk for svar alle sammen, da håper jeg det går greit med min, og at jeg får den i uke 34 som tidligere indikert. Så får vi krysse fingrene for at den ikke faller av under transport... Enda en bekymring å tenke på! Ang. nitrogen så antar jeg at de grønne ventilhettene kun er for å indikere at dekka er fylt med nitrogen, som dere er inne på. Jeg ser heller ikke noe annet det kan være godt for. Men jeg kommer til å bytte dem ut med noen svarte i metall, så får bare huske å gi beskjed om det når den skal inn på verksted e.l.
 14. Det skal jeg absolutt gjøre!
 15. Har noen Skoda ventilhetter i svart aluminium som skal på. Kan ikke kjøre rundt med de grønne greiene der Gleder meg skikkelig til å få felgene på bilen. Fortsatt har jeg ikke hørt noe. Selger skulle ringe så fort den var på kaia i Oslo, så da er den nok ikke kommet seg så langt. Det er nå 8 dager siden den forlot fabrikk. Vet du hvor lang tid det tok fra din bil forlot fabrikk til den var på kaia i Oslo, @Superb lll? Evt. dere andre som nettopp har fått ny bil? Kjenner det begynner å krible i kjørefoten. Blir dårligere og dårligere på å vente, altså!

TheHaughom vant dagen sist August 10

TheHaughom hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

19 Godt

Om TheHaughom

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bosted
  Vestlandet
 • Bil
  Skoda Kodiaq Sportline 2.0 TSI 2018

Nylige profilbesøk

210 profilvisninger

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×