Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

TheHaughom

+ Member
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 1. Det fungerer helt fint med fjernkontrollen. Og jeg får annen data fra bilen i appen, så det er kontakt med bilen. Det er bare oppstart av Webastoen som gir feilmelding. Har dog vært ute for at Webastoen har stått på når jeg kommer ut, til tross for at den har gitt feilmelding, men det er ikke "normalen". Ville bare få bekreftet at det ikke bare er problemer med min bil. Det kommer nok en oppdatering til appen som fikser problemet. Har gått over til å benytte fjernkontrollen, og den fungerer helt fint. Må bare ut på balkongen for at den skal nå bilen. 😛
 2. Noen andre som har problemer med å starte Webastoen fra appen de siste ukene?
 3. TheHaughom

  Lakkbeskyttelse

  Spanderte på Modesta BC-05 glass/nanocoat på Kodiaqen når jeg fikk de for 3 måneder siden. Prisen kom på 12500 for bilen, og 2500 per felgsett. Coaten ligger like fint, og perler like godt som rett etter den ble lagt. Har sett bilder av biler som fikk lagt på Modesta glasscoat for 2 år siden (40.000 km) som også ser fantastisk bra ut. Perlingen og forseglingen vedlikeholdes ved å vaskes med Modesta Smoke 2-3 ganger i året. Antatt levetid er mellom 3 og 5 år, selv om Modesta skriver 3 til 10 år. Edit: I tillegg kjørte jeg Dinitrol understellsbehandling, slik du også har bestilt.
 4. Da er bilen "offisielt" innkjørt, iht. Skoda's egen definisjon, med 1500 km på telleren. Den vil vel fortsatt innkjøres opp mot 10.000 km, men er fornøyd så langt. Var på første langturen i helgen, og registrerte forbruk på 0.72 l/mil på hjemturen (med 4 voksne og halvfullt bagasjerom) ved normal kjøring (ikke noe sparemodus på høyrefoten). Registrerer også at forbruket som før var noe over literen på mila til jobb ligger rundt 0.88 - 0.92 nå. Er ganske fornøyd med at forbruket på en så stor og tung bil m/4x4 er det samme som jeg hadde på 2005 Avensisen (1.8l / 129hk) jeg byttet fra!
 5. Jeg har Nokian på begge felgene mine til Kodiaq Sportline. Sommerfelgen er Skoda Vega 20" med Nokian Hakka Black 2 (245-40/R20), mens vinterfelgen er Skoda Triglav 19" med Nokian Hakkapeliitta R3 SUV (235/50-R19). Har ikke testet vinterfelgene enda, men synes sommerfelgen fungerer meget bra på bilen sammen med DCC. Absolutt ikke merket noen ubehageligheter.
 6. Jo, du ser det ganske greit. Det er 3 feil øverst på en av de pianolistene (svarte, blanke lister mellom vinduene/dørene). Det ser ut som om den svarte "folien" har blitt klemt litt sammen, slik at den stikker litt ut ca. 1-2 cm nedover fra øvre del. Vanskelig å forklare, men for så vidt ganske lett å se hvis du ser over de svarte, tykke listene. Er for øvrig utrolig fornøyd med utseendet etter at emblemer/bokstaver på bakluka forsvant. Det både økte utseende og økte praktikaliteten ved vasking osv. Anbefales på det varmeste!
 7. Det stemmer nok som du sier at det er lov å ta bakruten når jeg tenker meg om. Kommer jo ofte over firmabiler og slikt som har plastret igjen hele baken. Skal forhøre meg litt ang. pris her i Stavangerområdet, men må nok ta det "under radaren" da madammen synes vi har brukt penger på "unødvendige ting". Til tross for mine gestikuleringer og forklaringer
 8. Det går helt fint, er jo interessert selv i hvordan det skal og bør gjøres! Og det virket absolutt som at han kunne sine saker. Angående soting; hva er prisen på herligheten? Det ser jo absolutt knallbra ut! Du har ikke sotet bakruten? Det er vel ikke helt stuerent, mener jeg å huske?
 9. Bilen ble litt forsinket fra lakkbehandling da han hadde brukt en del tid på skaden, så fikk den først ut fredag ettermiddag. Han har gjort parkeringsskaden meeeget pen, går ikke an å se den uten å ha det rette lyset nå. Dette gjorde han faktisk vederlagsfritt, så jeg betalte det vi hadde avtalt i forkant! I tillegg hadde han kjørt på med BC05 i stedet for BC04, også vederlagsfritt! Og for de som lurte, så har det vært 3 runder med voks/polering før forseglingen ble lagt på. I tillegg fant han en produksjonsfeil på stolpen bak bakvinduet (de svarte listene mellom dør/vindu), som jeg var ute og viste til Møller. Virket ikke som om det skulle være noe problem å få det byttet, men skulle høre fra dem til uka når de på serviceavdelingen var tilbake... Tok en del bilder, men det var så mye sol/motlys at mesteparten ble dårlige. Slenger ut et par:
 10. Skal nok klare å fikse noen bilder! Håper den er ferdig i løpet av morgendagen, så kommer det nok noen bilder utpå kvelden da. Sto helt baki porten når jeg skulle ta bilde av bakluka, men skal få tatt noen flere rundt hele bilen rett etter jeg henter den
 11. Jeg har sett vaskehallen der ute, og jeg hadde jo egentlig håpet at de ikke brukte den på nybiler før overlevering. At de kanskje bare vasket demobilene i den eller noe. Hadde jeg visst det hadde jeg pent takket nei til den vasken... Men nå får jeg det jo ordnet opp i av detaileren, så dette blir nok bra greier! Kjipt for alle andre som ikke gjør det, men det er vel i stor grad de samme som vasker bilen med vanlig svamp også. Alltid kjipest med første bulken/ripa, men jeg regner med den blir tilnærmet usynlig. Håper bare at jeg klarer å glemme den helt! Det var ikke rare greiene, altså, så regner med at når han får fikset småripene rundt, så er det så vidt mulig å se.
 12. Jada, bilen er ferdig vasket og han er i gang med polering nå. Var innom tidligere i kveld og leverte felgene. Da viste han meg vaskeriper laget av automatvasken som Möller tydeligvis har kjørt den gjennom i klargjøringen, samt. ekstreme mengder tape/limrester rundt/mellom vinduer osv. Han hadde klargjort rundt 300 biler for Porsche, og lurte på om jeg hadde bedt dem om å ikke klargjøre bilen i det hele tatt. I tillegg fant han den første bulken på bilen. En eller annen bil ved siden av har nok vært litt uheldig med døra og åpnet den inn i min bil. En ørliten bulk, samt. den har brutt lakken på høyre bakdør. Så det var jo meget kjedelig... Han viste den til meg, og ringte senere på kvelden at han hadde klart å få polert den bedre, men at han ikke fikk det 100%. Så får vi se hvordan det ser ut når jeg får bilen tilbake da. Snappet et bilde av bakluka uten emblemer/tekst, samt. et av hele bilen maskert og klar for grunnarbeidet. Og en annen snaisen sak han hadde inne:
 13. Jeg antar han var redd for svamp og støv som lager bittesmå riper i lakken og slikt. Han sa det ofte forekom allerede etter første vask, og var derfor glad for at han slapp å fjerne disse før han kunne starte sin prosess. Han skulle fjerne emblemer bak og vaske den første dagen. Så måtte den stå til tørk til neste dag, da han måtte vente til lakken var knusktørr før han la på coaten. Det var ikke noe ekstra coat eller noe på bilen annet enn det som leveres fra fabrikk.
 14. Da er bilen levert inn hos detailer for glass+nanocoat (Modesta BC-04 på bil og BC-06 på felger). Detaileren, Bjarne Ruyter, var meget hyggelig og snakket med stor lidenskap om bilpleie og lakkbehandling. Jeg er sikker på at bilen er i meget trygge hender, og får den beste omsorgen som tenkes kan! Han var for øvrig veldig glad for at jeg ikke hadde vasket bilen enda, da unngikk han en ekstra dag med arbeid og tørking for å fjerne vaskeriper og slikt før han kunne legge på coatingen, og dét føler i alle fall jeg som ufaglært at høres ut som ekstremt nøyaktig arbeid! Sånn ellers har bare 3 av 4 vinterdekk ankommet dekkforhandler, så har ikke fått lagt på disse enda. Det betyr også at detailer ikke fikk det felgsettet som avtalt, men det haster jo ikke å få dem tilbake, så han får bare beholde dem så lenge han har behov for.
 15. Bare å selge Sportlinen nå

TheHaughom last won the day on September 3 2018

TheHaughom had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About TheHaughom

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Vestlandet
 • Car
  Skoda Kodiaq Sportline 2.0 TSI 2018

Recent Profile Visitors

505 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...