Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Belsby

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 1. Takk for ett fyldig og informativt svar. Får komme med i butikken og teste.
 2. Superb Scout 2020 leveres ikke med lysisolerte sideruter av en annen pussig grunn. Noen som vet / har erfaring om hva dette utgjør i "støy"? Noe å bekymre / irritere seg over?
 3. Belsby

  Test Kodiaq

  Hei En eldre test, men for de som planlegger nybil Kodiaq og lurer bla på dette med DCC eller ikke, så står det litt om dette her. Anbefales mao. https://karmoynytt.no/biltest-skoda-kodiaq-2-0-tdi-4x4
 4. Leste nå i prislista vedrørende Nye 2020 FL Superb, der står det at alle modeller ha ekstra støyisolering under samt støydempende plass. Men, står som kommentar, 2) Scout har ikke støydempende glass.! Det var da pussig at denne ikke skulle ha dette?
 5. Belsby

  Kodiaq 2020

  Kanskje Kodiaq også får full matrix slik som superb? Noen som kanskje vet?
 6. Hei Ser 2020 FL prislista har kommet ut . Men ikke ny katalog og konfigurator ennå. Scout 272 frister, må nok prøvekjøres. Også spent på om bilen er ytterligere støy dempet. Synes det er vel mye romling når en sitter baki stasjonsvogna.
 7. Belsby

  2.0 190 TSI borte?

  Gratulerer med ett bra valg Er en flott bil dette.
 8. Når det gjelder «bad road» pakken, så ser det ut som at dette er kun Scout som har. Ser ikke ut som dette kan velges på de andre modellene. Når det gjelder seter, så ser sportline setene veldig pene ut. Men hvilke seter som er «best» å sitte i, sportline eller scout sine må vel testes ut.
 9. Hei Har noen valgt Scout? Og hvorfor velge Sportline? Kanskje litt flåsete skrevet, men Kodiaq er uansett ingen sportsbil, så hvorfor ikke velge Scout med beskyttelsesplater under bilen? Bare spør , da jeg er i tvil selv. Bilene er vel like gode å kjøre uansett viss en velger justerbare dempere. Når en kjøper SUV, så er vel litt av vitsen å kunne kjøre på litt dårlig vei. Da er det genialt med beskyttelse under. Eller er jeg helt på jordet?
 10. Hvordan kan 150 tsi og 190 tsi være samme motor? 150 tsi er på 1.5l mens 190tsi er 2.0?
 11. Belsby

  2.0 190 TSI borte?

  Ser skuffende at Møller har fjernet 190 TSI fra prislisten, største bensiner er nå 1.5l 150hk. Håper dette er en midlertidig feil?
 12. Mange gode svar , går nok for 19» på sommer viss disse har såkalt «seal belegg « Viss ikke 18» En annen ting, lys. Vet det var litt «rusk» med automatisk lysregulering i starten . Er dette fikset på nyere utgaver? Dvs blender lysene opp og ned riktig ved møte av trafikk? Og er LED lysene , lang / kort på bilen gode?
 13. Hei Takker for mange gode svar her. Da blir det nok en Kodiaq L&K etterhvert Nå det gjelder dekktype, så ser jeg at eks Nokia ikke leverer denne størrelsen. Egentlig litt rart.
 14. Hei Tenker på kjøp av en Kodiaq 180 TSI 4x4 . Usikker på om det blir L&L eller modellen under pga litt skeptisk til skinnseter. 1. Er vant med stoff seter, vil skinnseter bli klamme og glatte? Får vel ikke L&L med stoff? Noen erfaringer med dette? 2 Ser at bilen leveres originalt med flere dekk / felg dimensjoner avhengig av utstyrsnivå. Er generelt negativ til store felger / dekk pga mere støy, mere følsom for stein kanter, dyrere. Eneste positive jeg ser, er at de ser finere ut. Så er det noen her inne som har praktisk erfaring og sammenlignet forskjellen med kjørekomfort og hjulstøy på alternativene: 215/65-17, 235/55-18 og 235/50-19? Jeg ser for meg at 215/65-17 gir minst hjulstøy og best kjøre komfort. Eller?
 15. Skjønner ikke helt dette. Viss en bestiller en Kodiaq mht dagens 180tsi , dagens pris og avgifter . Og får levert en 190 med partikkelfilter og lavere utslipp. Da har en jo betalt for mye i avgifter? Prisen som jeg skal betale nå må da regnes ut mht levert motor, eller blir det jo helt feil. Nesten samme som at jeg bestiller med diesel, men betaler avgifter som om det var en bensiner.

Community Reputation

0 Neutral

About Belsby

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...