Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Belsby

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Belsby

  Superb Bensiner 150hk 4X4 2018 som trekkvogn

  Hvordan kan 150 tsi og 190 tsi være samme motor? 150 tsi er på 1.5l mens 190tsi er 2.0?
 2. Belsby

  2.0 190 TSI borte?

  Ser skuffende at Møller har fjernet 190 TSI fra prislisten, største bensiner er nå 1.5l 150hk. Håper dette er en midlertidig feil?
 3. Mange gode svar , går nok for 19» på sommer viss disse har såkalt «seal belegg « Viss ikke 18» En annen ting, lys. Vet det var litt «rusk» med automatisk lysregulering i starten . Er dette fikset på nyere utgaver? Dvs blender lysene opp og ned riktig ved møte av trafikk? Og er LED lysene , lang / kort på bilen gode?
 4. Hei Takker for mange gode svar her. Da blir det nok en Kodiaq L&K etterhvert Nå det gjelder dekktype, så ser jeg at eks Nokia ikke leverer denne størrelsen. Egentlig litt rart.
 5. Hei Tenker på kjøp av en Kodiaq 180 TSI 4x4 . Usikker på om det blir L&L eller modellen under pga litt skeptisk til skinnseter. 1. Er vant med stoff seter, vil skinnseter bli klamme og glatte? Får vel ikke L&L med stoff? Noen erfaringer med dette? 2 Ser at bilen leveres originalt med flere dekk / felg dimensjoner avhengig av utstyrsnivå. Er generelt negativ til store felger / dekk pga mere støy, mere følsom for stein kanter, dyrere. Eneste positive jeg ser, er at de ser finere ut. Så er det noen her inne som har praktisk erfaring og sammenlignet forskjellen med kjørekomfort og hjulstøy på alternativene: 215/65-17, 235/55-18 og 235/50-19? Jeg ser for meg at 215/65-17 gir minst hjulstøy og best kjøre komfort. Eller?
 6. Belsby

  Noen spørsmål før potensielt kjøp av Kodiaq

  Skjønner ikke helt dette. Viss en bestiller en Kodiaq mht dagens 180tsi , dagens pris og avgifter . Og får levert en 190 med partikkelfilter og lavere utslipp. Da har en jo betalt for mye i avgifter? Prisen som jeg skal betale nå må da regnes ut mht levert motor, eller blir det jo helt feil. Nesten samme som at jeg bestiller med diesel, men betaler avgifter som om det var en bensiner.
 7. Belsby

  Noen spørsmål før potensielt kjøp av Kodiaq

  Leste også at Kodiaq kommer med 190 tsi som har partikkel filter. Dette vil da bety lavere utslipp, og med dagens avgifter burde vel prisen på bilen gå ned, viss en bestiller denne nå?

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Belsby

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×