Gå til innhold

Jan-Arne

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jan-Arne

  1. Hei ved globus skal det også være ett symbol som ser ut som en dråpe som indikerer at man ha posisjonstjeneste på.
  2. Hei på min Skoda Kodiaq 2019 med Columbus media så ser jeg ikke posisjon til bilen der globusen er. Det har vært sånn i noen dager. Privat modus er av. Er det noen andre som har/hatt dette problemet? Hvordan kan dette løses? Er det noen måte å slå av og på posisjonstjenesten? det står ikke i instruksjonsboken.
  3. Hei på min Skoda Kodiaq 2019 med Columbus media har globusen vært rød i nest en uke. Den ble bare plutselig rød og Internet forbindelse forsvant . Før det fungerte det normalt. Er det noen andre som har/hatt dette problemet? Hvordan kan dette løses?
  4. Jan-Arne

    Forsikring

    Er du NAF medl. så får du rabatt hos Gjensidige. Jeg har Skoda Kodiaq sportline 2.0 TSI 190hk 2019 12000km og betaler kr.4900,- hos Gjenidige med NAF rabatt 75% bonus.
  5. Jan-Arne

    Takstativ

    Jeg har Whispbar Aero-X takstative med Packline NX Premium 430L (finnes også som NX Premium XL). Boksen ligger veldig lavt med disse takbokser og sjekk www.https://www.packline.no.
  6. Jan-Arne

    Test Kodiaq

    Jeg har bestilt Skoda Kodiq Sportline og valgt ikke DCC. Jeg pratet med selger som er meget bil interessert om dette. Han fortalte at DCC ikke var noe "must" fordi det ikke var så stor forskjell, men hvis jeg skulle ha hatt en Superb så måtte ha tatt DCC med. Jeg testet Skoda Kodiaq med DCC og synes ikke det var noe stor forskjell som forsvarte prisen. Jeg har kjørt BMW 520d i mange år og dere brukte jeg komfort modus i 99,5% av tiden, trenger sjelden sport
  7. Hei jeg venter på ny Skoda Kodiaq Sportline 190hk TSI. Det jeg lurer på om noen har montert dashbordkamera foran og bak på nybil. Jeg vurderer å kjøpe BlackVue DR750S 2-kanals dashbordkamera . Jeg ser det er mulig å hente strøm fra OBD til dette kameraet med en spesial kabel. Er dette greit eller ikke anbefalt. Jeg lurer på om det er vanskelig å montere selv, hva med garanti eller om Skoda forhandler monterer eller andre. Er det noen forslag?
×
×
  • Opprett ny...