Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Ooinaru

Member
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 1. I utgangspunktet ikke, selv om jeg synes en som parkerte attmed meg i går ikke var så verst! Var passe fornøyd da jeg registrerte at eieren av passaten studerte min bil
 2. Superb går jo Passat en høy gang! Skikkelig lekker!
 3. Tusen takk! Definititvt, dette er min første nye nye bil Tusen takk for det
 4. Tusen takk for det! Var herlig å få den hjem Helt ekstremt mye plass i grunn, sammenlignet med octavia. Jeg kunne ikke kjøre den med det setet bak meg for å si det sånn Haha ja den hadde ingen problemer opp bakken til huset! Nå har jeg et hav av innstillinger å leke meg med ift førersetet og programmering av nøkkelen(e) slik at den stiller seg inn i forhold til meg og samboers preferanser Skal legge flere bilder ut etterhvert!
 5. Jeg lar bildene (foreløpig) tale for seg Som dere ser har jeg satt BeSafe setet bak førersetet. Jeg sitter godt der med det bak meg men kan sitte bedre så kommer til å flytte det over på andre siden Har ikke fått prøvd bilen så mye enda men, dette lover godt!
 6. Ja ekstremt! Nå er det ikke lenge til! Skal plukke den opp i 3 tiden bare håper at regnet gir seg her, det bøtter ned for å si det mildt!
 7. Skal hente Kodiaqen min i morgen så finner ut hvordan plassen (til meg) er da med baksetene regulert helt bak. Setet vi har er vel opp til 18kg mener jeg. Blir spennende som du sier, skal publisere bilder så fort jeg har fått satt setet i!
 8. Ser den, er absolutt verdt de ekstra km for å slippe kø(er)! Hoper seg ganske fort opp disse kilometerene! Absolutt! Men, jeg må innrømme at "luften" gikk litt ut av meg når selgeren sa at det var en uke til å vente menmen, den er visst på "shine" nå så Fare for at de neste dagene kommer til å føles ut som uker ja! Skal ta noen biler når jeg får den hjem og har fått barnesetene på plass
 9. Såpass ja, mye kjøring til og fra jobb da kanskje?
 10. Da fikk jeg akkurat vite at jeg kan hente Kodiaq neste torsdag
 11. Ja de vet hva de vil disse damene
 12. Ser den. Kan ikke se for meg å ha valgt det hvis jeg hadde bestilt ambition feks. Ser for meg at datteren min på 3 vil være med på å bestemme farge . "rosa pappa, rosa"
 13. @Grinaldo siden du har Style, hva synes du om "ambient belysningen"? Jeg må innrømme at det ser litt stilig ut ift hva jeg har sett på bilder osv
 14. Hvis du ikke er jordnær med dine 194 cm så da jeg være helt virkelighetsfjern med mine 202 cm ?? Veldig flott bil @Marius, har fått mer og mer sansen for den nye fronten, synes den ser mer "aggressiv" ut

Community Reputation

4 Neutral

About Ooinaru

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...