Gå til innhold

Quattro73

Medlem
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Quattro73

  1. Det er da vel registerkjede på 1.2 mk2, ikke reim? Bilen har vel EA111-motor? Mk3 1.2 har reim (EA211-motor), Møller opplyser der at reim er «lifetime» - noe alle vet den ikke er. 

    Problemer med slitasje på registerkjede og kjedestrammer er viden kjent, bytte etter 90k km er ikke unormalt. Dog bør du ha hørt ulyd fra den en stund?

  2. Det enkleste er å resette med VCDS. Går inn på modul - aux heater - adaption og (ofte) kanal 3. Verdien der endres til 1, feil på webasto kan da resettes. Mange rundt om har VCDS, om du opplyser hvor i landet du bor, så kan gjerne noen hjelpe.

  3. 44 minutter siden, Scout1 skrev:

    Hei, jeg ønsker også å gjøre dette, hva trenger jeg? Er nybegynner på dette, så hvilket instrument og hvilken programvare osv.?

    Jeg tenker også å ettermontere ryggelys og har lest meg fram til at det etter installasjon må kodes i VCDS, kan dette også gjøres selv om man har det utstyret som du har?

    Jeg har original Ross Tech kabel, med den kan du kode om nær sagt hva du vil. 

    Går inn på CAN GATEWAY --» ADAPTION, kan da gå inn på en mengde innstillinger. De som må endres er «start/stop minimum temperature» og «start/stop maximum temperature». Begge disse setter du til f.eks. 50 grader.  Hva du setter som verdi er mindre viktig, bare de er like.

  4. 22 timer siden, Dalerjin skrev:

    Hei

     

    Takk for svar begge to. Jeg har ikke prøvd noe ennå, bilen er relativt ny i min eie og keg er ganske fersk på bilpleie. Har kun kjørt "vrak" før superben, så bilpleie har ikke hatt fokus før 😅 

     

    Har du prøvd Brasso på rails og vinduslister med bra resultat selv?

    Har prøvd det på chrome og er meget fornøyd med resultatet. Brasso gir null griseri, noe de fleste poleringsmidler gjør.

  5. Jeg hadde utvilsomt valgt å understellsbehandle en ny bil, men krevd at alle deksler tas ned før behandling (under bil, innerskjermer mm). Behandle også inni dører og kanaler. Antar Møller bruker voksbasrert Dinotrol som ikke «kolliderer» med voks som allerede ligger over falser mm. Rustgarantien er ikke verdt så mye siden det kreves at rust ikke kommer fra «innsiden» eller lakkskade - noe man har vanskelig for å bevise...

×
×
  • Opprett ny...