Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Quattro73

Member
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Hjullager slites muligens en anelse raskere, samt er det ulovlig. Maks lovlig endring av innpress er 15 mm, altså 7,5 mm pr side. Bortsett fra det - tut og kjør
 2. Ingen som har prøvd å deaktivere automatisk start/stopp på mk3 🤔
 3. Ok, Autoglym (super resin polish) er bra og egner seg som sagt best til voksing for hånd. Hva du påfører med har lite å bety, en tøybit av bomull, mikrofiber osv duger lenge, påføres i sirkulære bevegelser. Ikke poler bilen i direkte sollys! Det beste å tørke av med, når voks er tørket, er en mikrofiberklut (fås på biltema). Etter at bilen er ferdig polert går du over en gang til, da med Autoglym (extra gloss protection). Denne er tynn som vann, påføres i langsgående bevegelser og bør få tørke et par timer før du tørker av igjen, også her er mikrofiberklut best til å tørke av. Voks på svarte plast- og gummilister blir lite lekkert. Disse må dekkes til med maskeringstape før polering, evt behandles først med f.eks. Autoglym bumper care, voks vil da ikke feste seg. 3i1 produkter er beregnet for maskinpåføring, inneholder slipemidler og bør (etter min mening) ikke brukes hver gang man polerer. Bilen (lakken) har det best om du polerer for hånd, men er lakken slitt osv så er det maskinpolering som gir det definitivt beste resultatet (visuelt). Også 3i1 bør gås over med lakkforsegler for varighet, som når man bruker EGP oppå SRP (Autoglym).
 4. Senterkopper finner du billigst på ebay, enten komplette eller bare klistremerker.
 5. Autoglym er velprøvd og bra, SRP inneholder ikke slipemiddel og egner seg best for polering for hånd. Lakkforsegler Autoglym EGP etterpå for lenger varighet. Er bilen fin i lakken så trenger man strengt tatt ikke maskinpolering, selv bruker jeg North Detailing PDA 21 ocilerende maskin på lakk som krever litt mer. Bruker mye Menzerna 3 i 1 med maskin og Menzerna power lock lakkforsegler etterpå for hånd, gir et meget bra resultat og god varighet. Det finnes nok nesten like mange anbefalinger som det finnes produsenter av poleringsmidler. Husk at hardhet på pute (til maskin) må stå i stil med hva man påfører, tilstand på lakk og hvilket resultat man ønsker. F.eks. Zvizzer har farge på etikett lik den fargen man bør bruke på pute. Zvizzer har også en meget god 3 i 1 polering.
 6. Etter hva jeg forstår så gjelder rustgarantien kun for rust som kommer «innenfra». Altså gjelder den ikke for dårlig vedlikehold, steinsprut osv. Det lureste er å høre med din lokale Skoda-forhandler. Rust der fanger foran og bak møter karosseri er ikke ukjent, her kan du legge på folie for å unngå rust.
 7. Har en 2014 Octavia der jeg ønsker å fjerne start/stopp funksjonen. Går inn på module/can-gateway/adaption og finner grenser for temperatur og spenning for start/stopp, men får opp at ikke tilgjengelig når de velges. Noen andre som har opplevd det samme? Har fullversjon VCDS og har fjernet s/s på andre biler før, men ikke tilgang her...
 8. Det er et lite hull i plasten i bagasjerommet (ikke i luka), rett under låsemekanismen. Vipp ned deksel over hullet, kommer da til en gul knapp som du skyver til siden og bagasjelokk er åpent. Edit. Mulig jeg misforstod spørsmålet. Dekselet vipper du rett av, begynn i et hjørne. Sitter etter klips som tåler av- og påmontering.
 9. Blinker nøkkelsymbol? Startsperre dersom ja. Dersom instrumentpanel er helt dødt så høres det ut som feil på rattstammelås.

Community Reputation

0 Neutral

About Quattro73

 • Rank
  Newbie

Personal Information

 • Car
  Octavia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...