Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Quattro73

Member
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Quattro73 last won the day on November 24 2020

Quattro73 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Quattro73

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Domicile
  Vest
 • Car
  Octavia

Recent Profile Visitors

296 profile views
 1. Hør med Møller om de kan finne nøkkelnummer for deg, evt skaffe ny.
 2. Du spør i alle fora som finnes 😄 Har lagt inn en kommentar på BF - uten respons fra deg 😉
 3. Har montert LED i mine halogen tåkelys (Octavia mk3), veldig fornøyd med resultatet. Kjøpte Philips Ultinon Essential H8/H11/H16 (Jula) og Philips CAN-BUS adapter (thansen) totalt kr 1000,- Superskoda har diverse til Skoda, mulig de har komplette LED-tåkelys dersom det er det du er ute etter. http://www.superskoda.com/dk/Skoda/SUPERB-III/Lights/
 4. Får prøve å tolke det du skriver.... Sjekk sikringer først, så låner du pære fra den lykta som fungerer. Er det fortsatt dødt så kan ballast mistenkes.
 5. Får du kun feilkode, uten forklarende tekst, så let frem koden f.eks. her for utfyllende info.
 6. Ja, diagnose vi gi eksakt svar på hva som er feil. Er det feil i ABS-pumpe så vil det generere egen feilkode på det, alt etter hva feilen er.
 7. Kun diagnose vil gi håndfast svar, den til Biltema bør kunne fortelle hva som er galt. Og ja, kommer opp hvilken ABS-sensor som fusker, f.eks «00290 - ABS Wheel Speed Sensor Rear Left (G46)».
 8. Luft i kjølesystemet slik at nivå endrer seg ved turtall og temperatur? Fyll opp til maks-merke, hjelper ikke det så kan luft være årsaken.
 9. Det er da vel registerkjede på 1.2 mk2, ikke reim? Bilen har vel EA111-motor? Mk3 1.2 har reim (EA211-motor), Møller opplyser der at reim er «lifetime» - noe alle vet den ikke er. Problemer med slitasje på registerkjede og kjedestrammer er viden kjent, bytte etter 90k km er ikke unormalt. Dog bør du ha hørt ulyd fra den en stund?
 10. Det enkleste er å resette med VCDS. Går inn på modul - aux heater - adaption og (ofte) kanal 3. Verdien der endres til 1, feil på webasto kan da resettes. Mange rundt om har VCDS, om du opplyser hvor i landet du bor, så kan gjerne noen hjelpe.
 11. Se første side i servicehefte, der står alle PR-koder. Skriv de inn i DENNE siden og du får opp det meste om bilens utstyrsnivå.
 12. Ja, begge henviser til lambdasonde etter katalysator.
 13. P0137 er for lav spenning på lambdasonde etter kat. P2270 er for mager blanding lambda etter kat. Sjekk plugg og ledninger til lambda etter kat, evt bytt lambdasonde.
 14. Nedre grill er i tre deler, henger kun etter klips. Dra endestykkene forsiktig av, enklest om du først vipper de ut med et tynt flatt skrujern i skjøten mot midtre del av grillen før du drar de av. Når endestykker er av kan midtre del fjernes, også denne er klipset på.
 15. VAG har hvert 2. år, enkelte bilmerker har noe lengre intervaller. Brukes det DOT4 så bør man bytte helst hvert 2. år, DOT5 opptil 5 år da den ikke er så hygroskopisk som DOT4.
×
×
 • Create New...