Gå til innhold

Frank-OveBK

Medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Frank-OveBK vant dagen sist 21. april 2022

Frank-OveBK hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

  • Bil
    Enyaq iV80

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Frank-OveBK sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for gode tips og tilbakemeldinger. Jeg skal innom på verkstedet neste uke, så jeg kan forhøre meg litt der også.
  2. Frank-OveBK

    Ladekapasitet

    Hei, Skulle lade vår Enyaq iV80 nylig, på en hurtiglader. Laderen er 150kW, og jeg var eneste bilen på laderen. Likevel lader ikke bilen mer enn maks. 60-70kW, i snitt 46kW gjennom hele ladesesjonen. Skal ikke denne bilen lade inntil 125kW?
  3. Vi hørte ikke mye nei, men hørte allerede under prøvekjøringen at det låt som en kjøkkenradio... Gikk vel en ukes tid fra vi fikk bilen til høyttaleren var montert, og den var kjært velkommen! Monterte den hos Bilradiospesialisten i Sandnes. De tok litt ekstra betalt, men hadde gjort det før. De velger også å koble til ekstra strøm direkte fra batteriet, som en ekstra sikkerhet. De har også en egen pakke på ca. 15000,- Mener å huske den er 8''. Denne er dog fastmontert i brønnen i bagasjerommet, og ikke løs, slik som Bass Brothers sin. Kan anbefales!!
  4. Vi opplever også dette, dessverre. Flere systemfeil som skjer. Verkstedet har nullstilt komponentene, feilsøkt, og bestilt nytt ratt. Men mistenker det ikke kommer til å bli ordentlig i orden før ny programvare installeres etter sommeren 2022...
  5. Jeg har også fått installert anlegget fra Bass Brothers, og er meget fornøyd med det 👌 De sier man ikke skal stille noe på lyden i bilen, siden dette nå er finjustere vha lydfilene. Mvh Frank-Ove
×
×
  • Opprett ny...