Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Stian94

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. I påvente av ny bil sitter jeg å funderer om jeg skal gå for dette produktet. Er TB bilpleie i Molde som leverer klargjøring. De anbefalte Ditec ceramic ultra. Det jeg lurer på er om noen har erfaring med dette? Er ikke interessert i tilbakemeldinger om vanlig ditec da det visstnok er ett annet produkt, som ikke vurderes. Alternativet er å bruke en lokal detailer som bruker en lakkforsegling kalt kamikaze ISM PRO. Mer info om det her: http://grovencarspa.no/Tjenester/Lakkforsegling Sistnevnte er litt billigere men varer bare i 18mnd før det må legges en ny behandling (får denne noe billigere) mens Ditec ceramic ultra kun trenger en kontrollvask 1 gang pr år (900kr) så skal det visstnok vare i 9 år, selv om jeg stiller meg tvilende til akkuat det. Noen som har noen meninger??
 2. Gjort en bra deal da ? gratulerer med ny bil! Var så fornøyd med prisen og at jeg fikk leiebil at jeg ikke pruta noe særlig mer. Ser i ettertid at jeg sikkert kunne tyna de mer. Ellers så gikk det inn for meg også at jeg faktisk fikk ny bil billige enn brukt ny med samme oppsett.
 3. Snakker du da utenom DSG kampanjen? Fikk 22k ca uteom kampanjen (ca 45 da med kampanjen) og leiebil til bilen blir levert gratis
 4. Kan jeg spørre hva du fikk i rabatt?? eller er slikt hemmelig?
 5. Hadde vært kjekt å få DSG7 ja. Krysser fingrene ? Kan jeg spørre hvilken farge du hadde og hva du endra til? Evnt. hvorfor
 6. Får diskutere litt med dem da å prøve å få med 18 tommerne ? Må forsikre meg om at det ikke blir endring i produksjonsdato da.. takker for svar!?
 7. Ser det er satt av 16500kr i kontrakten til komplett vinterhjul. Sikkert de billigste felgene man kan velge det da... Skal høre om det er mulig å få lagt på varme i frontruten. Vil tro man kan gjøre endringer før bilen er gått i produksjon?? Angående girkassen så blir det vel bra unsett. Var jo tross alt 6 trinns DSG som var på demobilen jeg forelsket meg i. Vi får se hva som kommer. Gleder meg som en unge?
 8. Produksjon uke 46 ? Av ekstrautstyr utenom det som er med i L&K: 19" TRINITY SØLV SOLGARDIN FOR SIDERUTER BAK MULTIFUNKSJONSRATT MED VARME FOLDBART HENGERFESTE Håper på rask levering ? Grunnen til at jeg stilte spørsmål om det var 7 trinns var en setning i kontrakten. Legger ved bilde under vedlegg. (Står DSG7) Litt rart at selger bekreftet at det var 7 trinns på denne? Ellers, vet dere noe om hvordan det er med valg av vinterfelger? Er det noe jeg må gjøre før den går i produksjon, eller kan jeg gjøre det valget når bilen kommer? Tengte også på om det hadde vært lurt å tatt med varme i frontrute. Men gjorde ikke det da fordi jeg trodde man så trådene, så fant jeg ut i ettertid at det ikke var tråder på denne.
 9. Hei! Min første post på forumet ? Bestillt meg en ny Superb 190 4x4 L&K 2018. Ang. det har jeg ett par spørsmål. Hadde et ønske om å få svart taktrekk, men selgeren mente dette ikke var mulig på L&K. Slo meg så til ro med det, helt til jeg satt å leste diverse på nett om den nye 2018 modellen. Kom over flere sider der det står «Also inside, the roofline for the top-of-the-range Laurin & Klement model can now be ordered in black» link: https://www.google.no/amp/s/www.motor1.com/news/146684/2018-skoda-superb-reveal/amp/ Noen som vet om det er tilfellet? I kontrakten står det D190 DSG7. Spurte om det var 7 trinns DSG det stod for (trodde det var 6 trinns dsg i denne) noe selgeren kunne bekrefte. Har ikke funnet noe info om dette i etterkant, men mulig noen av dere som vet? På forhånd takk for svar ? Gleder oss uansett på ny bil!

Community Reputation

0 Neutral

About Stian94

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...